Ala'dan HDP'nin çağrısına tepki!

İçişleri Bakanı Efkan Ala, HDP'nin sokağa çıkma çağrısı üzerine açıklama yaptı.

GİRİŞ 01.11.2014 00:50 GÜNCELLEME 01.11.2014 01:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Efkan Ala'nın açıklamalarından satırbaşları:

- İnsanlarımızın mal ve can güvenliğini tehlikeye düşürecek bu tür çağrıyı tekrardan yapmış olması ikinci büyük hatasıdır HDP'nin. Bu ülke hepimizin ve hepimizin üzerinde titremesi gereken sorumluluklarımız var. O çocuklar, sokağa çağrılarak gelecekleri karartırılıyor. Onların üzerinden siyaset yapılıyor. Bunlar, doğru şeyler değil.

- İnsanları sokağa çağırmak bizim kanunlarımıza aykırıdır. O insanların, sokağa çıkanların sorumluluğu, o çocukların sorumluluğu elbette HDP'nin üzerindedir. Biz kesinlikle bu çağrıya vatandaşlarımızın kulak asmamasını, uymamalarını arzu ediyoruz.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • adar 9 yıl önce Şikayet Et
    DAİŞİ De sizide bekleriz buyrun :))
    Cevapla
  • levent 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakan konuşuyor dikkat. İzin aldı mı acaba? Her konuşmasından sonra bir pot kırıyor....
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Çıkanı devletin milletin malına canına kastedeni vururuz deyin artık. Demokrasi ile 200.000 çapulcu 75 milyona verdiği zarara bakın.
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    korkusuz hatrın canı cehenneme,şu ülkede yaşayanlara kabir azabı çektiren şu hdp.ve siyasi ,anarşik ve her türlü stk.nın nefes boruları kesilmeli devlet etmenin gereğidir
    Cevapla
  • Kullanıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    Birileri birilerini suça teşvik ediyor ve o birilerine sadece "Bunlar, doğru şeyler değil." Veya "Kınıyoruz" denilebiliyor. Ben bu işi çözemedim. Yani kanunen şimdi bu hdp yaptığı suç değilmi ben mi yanlış biliyorum ? Suçsa neden sadece kınanıyorlar ? Bu böyle alır başını gider yani her seferinde sokağa çağırırlar ortalık yakılır yıkılır birileri de kınar fakat yakılan yıkılan geri gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...