Davutoğlu ne ilçe bırakacak ne vilayet!

Anayasa'yı değiştirmek için gerekli olan 330 vekili çıkarmak için kolları sıvayan Davutoğlu, Haziran 2015'e kadar bütün şehirlere gidecek.

Davutoğlu ne ilçe bırakacak ne vilayet!
Davutoğlu ne ilçe bırakacak ne vilayet!
GİRİŞ 02.11.2014 12:11 GÜNCELLEME 02.11.2014 12:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti, başkanlık sistemi ve bunun için gerekli olan yeni Anayasa'yı çıkarabilecek Meclis çoğunluğunu sağlamak için seferberlik ilan etti. 2011 Genel Seçimlerinde yüzde 49.9 oy alarak 326 milletvekili ile Meclis'e giren AK Parti, 2015'teki genel seçimlerde oylarını daha da artırarak yeni Anayasa için gerekli olan en az 330 milletvekili çıkarmak için kolları sıvadı.

Çalışmalara Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hemen ardından başlayarak 81 il, 970 ilçe, 396 belde, 31 bin 734 mahalleyi kapsayacak şekilde Türkiye'yi 6 bölgeye ayıran parti yönetimi, Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu koordinatörlüğünde 5. Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim toplantıları ile teşkilatı bilgilendirdi. Denizli, Şanlıurfa, Erzurum, İstanbul, Ankara ve Nevşehir'de yapılan toplantılara her bölgenin milletvekilleri ile bölge sınırları içerisinde yer alan illerin milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanları ve diğer teşkilat üyeleri katıldı.

Geçtiğimiz hafta yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında kongre ve seçim süreci boyunca gitmediği vilayet kalmayacağını hatta büyük ilçeleri de ziyaret edeceğini söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, kongre çalışmalarıyla ilgili olarak Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu'dan sürekli bilgi alıyor.

KAYNAK: İSMAİL SONSUZ - TÜRKİYE
YORUMLAR 6
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    bu seçimler çok farklı geçecek gibi görünüyor. teşkilatın iyi bir çalışmayla aday tesbiti yapmalı.
    Cevapla
  • haydar 9 yıl önce Şikayet Et
    emeklileri mahvettiniz size oy yok
    Cevapla
  • ali veli 9 yıl önce Şikayet Et
    alaşehirde ak partili ilçe başkanını alıp paralelcileri ilçe başkanı yapmaya çalışmak mı teşkilatçılık.sayın başbakanımıza açıkça söylüyorum. seçilme ümidini kaybetmiş bir kaç manisa milletvekili partiyi perişan etmek için çabalıyor. teşkilat başkanını da yanlış yönlendiriyorlar. tanrıverdi özdağ ortak yapımı bir tiyatro gösterime girdi malesef.
    Cevapla
  • kapkara 9 yıl önce Şikayet Et
    bu sefer seçmeni çantada keklik görmeyin ..
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    denizide olan toplantılardan ak parti manisa sarıgöl ilçe başkanı çok fazla bir şey anlamamış anlaşılan bu teşkilatlarla yola devam edemeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak