Davutoğlu'ndan flaş bedelli açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bedelli Askerlik konusunda Genelkurmay ile geçen haftalarda görüştüğünü açıkladı.

Davutoğlu'ndan flaş bedelli açıklaması
Davutoğlu'ndan flaş bedelli açıklaması
GİRİŞ 04.11.2014 21:25 GÜNCELLEME 04.11.2014 22:46
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanlığı'nda yaptığı Bilgilendirme toplantısı sonrası önemli açıklama yaptı. Davutoğlu, bedelli askerliği görüştünüz mü? sorusuna;

- "Silahlı kuvvetlerimizin imkan ve kapasitesine göre de bedelli konusunda da Bakanlar Kurulu'nda gündeme geldikçe bu konuları ele alıyoruz. Bu çerçevede de yeni bir gelişme olduğunda paylaşılır ancak bölgedeki konjonktür herkesçe malum. Hepimiz bu perspektifi de göz önünde bulundurarak atılabilecek adımları birlikte değerlendireceğiz" ifadelerini kullanan Davutoğlu, yapılan toplantının ana gündeminin bu olmadığını da kaydetti.

- Başbakan Davutoğlu, bu ve benzeri spesifik konuları Orgeneral Özel ile her zaman görüştüklerini belirterek, "Gerektiğinde Milli Güvenlik Kurulu'nda ve diğer alanlarda da bunlar ele alınıyor ama bugün üzerinde durduğumuz konu, kurumsal olarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin en etkin, en esnek ve gelişmiş kapasiteyle dünya ölçeğinde en üst kapasiteye sahip silahlı kuvvetler arasına girmesi için önümüzdeki dönemde atılacak adımlardır" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 92
  • Sezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bedelli çıkmazda askere 12 ay gidersem ailem dağılacak iş yerinden ayrılmak zorunda kalacağım ve işsiz de kalacağım borçla da olsa öderim çıkması gerek ve benim yapmam gerek çıkmasını beliyoruz.
    Cevapla
  • adana 9 yıl önce Şikayet Et
    bedelli çıkmasın askere gidenler enayimi askere gitmek yemiyo bedelliyi bekle asker e gidin zorlukları göründe adam olun yaşınız kaç olursa olsun..bir gidin annenizin yemeklerini babanının öğütlerini özleyin insanları tanıyın adam olmayanlarla mutahap olunda aklınız basınıza gelsin..askerlik sosyal yasantı gıbı degıl..parası olan yapmasın ne ala..gdip herkes yapsın arkadaş vatan borcu namus borcudur..
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    bedelli askerlik acilen çıkarılmalı 1 milyon aile mağdur durumda borçlarımız var ödeyemiyoruz biz askere gidince ailelerimiz ortada kalacak
    Cevapla
  • akif 9 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli bekleyen aileleriyle birlikte milyonlar var, bu işe kısa zamanda bir çözüm bulunmalı.
    Cevapla
  • Murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli çıksın artık sürekli ertelendi bedelli bekleyenlerin daha fazla bekleyecek durumu kalmadı kiminin işi kiminin yarım kalmış eğitim hayatı var lütfen bu işi hızlandıralım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi