Bakan Zeybekci, partisine büyük övgü

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tayyip Erdoğan dendiğinde dünyada başlarının dik durduğunu söyledi ve ekledi:

Bakan Zeybekci, partisine büyük övgü
Bakan Zeybekci, partisine büyük övgü
GİRİŞ 16.11.2014 17:58 GÜNCELLEME 16.11.2014 17:58

AK Parti Denizli Merkezefendi ilçe kongresi EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye katılan Bakan Zeybekci, partisini övdü. Zeybekci, "Türkiye dendiğinde, Türk bayrağı dendiğinde, Tayyip Erdoğan dendiğinde başımız dik duruyor. Aynı AK Partililer gibi aynı Denizli'de AK Partililer gibi." dedi.

"GURURLA, BİZ AK PARTİLİYİZ DİYECEK OLAN BİR PARTİLİ SİZSİNİZ"

Denizli cadde ve sokaklarında partililerinin gururla 'AK Partiliyiz' diyebileceğini öne süren Zeybekci, partilerinden başka şehirde başı dik dolaşacak kimse olmadığını iddia etti: "Bugün Denizli'de Denizli'nin sokaklarında bugün Çameli'nin sokaklarında, bugün Serinhisar'da, Acıpayam'da, Beyağaç'ta Kale'de, Tavas'ta, Honaz'da Çardak'ta, Bozkurt'ta Baklan'da, Bekilli'de Çivril'de Çal'da Güney'de, Buldan'da Sarayköy'de Babadağ'da, Merkezefendi'de Pamukkale'de Çınar'da İstiklal'de Denizli'nin en ücra sokaklarına kadar başı en dik dolaşacak olanlar kimdir? AK Parti'den başka bu şehirde başı dik dolaşacak kimse yoktur. Verdiği bütün sözleri tutmuştur AK Parti. Aynı dünyada dolaşan Türkiye gibi bu şehirde başı en dik, alnı en ak şöyle gururla, onurla 'biz AK Partiliyiz' diyecek olan bir parti varsa o da sizsiniz."

"BİZSİZ BU COĞRAFYADA TAŞ YERİNDEN OYNAMAYACAK"

Ortadoğu coğrafyası için iddialı açıklamalarda bulunan Zeybekci şunları kaydetti: "Biz bugün Türkiye'si için artık gelecekle ilgili dünyaya şunu söylüyoruz. Herkes iyi anlasın diye söylüyoruz. Türkiye yeni bir dünya kurulur yerini orada alır değil, Türkiye yeni bir dünya kurulurken o dünyayı kuranlardan olur diyoruz. İşte karın ağrısı da burada başlıyor. Sıkıntı da burada başlıyor. Dünyayı kurup dünyayı dağıtmaya alışkın olanlar diyorlar ki bu nereden çıktı şimdi. Nereden geldi. Çünkü biz 'geleceğimiz için enerji kaynaklarında Türkiye söz söylemesi gerekir' diyoruz. 'Dünya ham maddesinde Türkiye söz söylemesi gerekir' diyoruz. Bu kültür coğrafyası söz konusu olunca 'bir dakika' diyoruz. 'Biz varız' diyoruz. Onun için alışacaklar. Alışacaklar ve kabul edecekler. Bizsiz bu coğrafyada taş yerinden oynamayacak bundan sonra."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi