Kılıçdaroğlu gözyaşlarını tutamadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gözyaşlarını tutamadı.

Kılıçdaroğlu gözyaşlarını tutamadı
Kılıçdaroğlu gözyaşlarını tutamadı
GİRİŞ 18.11.2014 14:00 GÜNCELLEME 18.11.2014 16:45
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında bir doktor ve hastasının dramını anlatırken gözyaşlarına sahip çıkamadı.

ANLATIRKEN AĞLADI

"İstanbul'da bir doktorun sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunduğunu belirten Kılıçdaroğlu, doktorun bu paylaşımında, 67 yaşında insülin kullanan ve çeşitli rahatsızlıkları bulunan bir kişinin üçüncü köprü inşaatında çalışmak için sağlam raporu almaya çalıştığını aktardı.

ÖLENE KADAR ÇALIŞSAM YETER

Doktorun raporu veremeyeceğini söylemesine karşın, demir ustası olan ve Antakya'dan gelen yaşlı adamın, oğlunun öldüğünü, gelininin ve torunlarının kendisine sığındığını belirterek, "Torunlarım aç, keyfimden mi geldim ben buraya" dediğini anlattı.

Doktorun, "bu şekilde çalışırsan ölürsün" demesi üzerine yaşlı adamın "ölene kadar çalışsam yeter" dediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Doktor, 'elini, ayağını öpeyim amca ne olur yapma, izin veremem' diyorum.

BU TABLO İÇİMİ YAKIYOR

'Bir süre öylece duruyoruz, ağlaya ağlaya gidiyor.' Tablo bu. Bu tablo benim içimi yakıyor, eminim 77 milyonun için yakıyor.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Biz herkesin inancına ve kimliğine saygılıyız. Kul hakkı yemek en büyük günahtır. Toplumu uyandırmak zorundayız.

SADECE 4 YIL İKTİDAR BİZE YETECEK

Türkiye'nin bir bölgesinde hiçbir kurum çalışmıyor. İşsizlik tekrar çift hanelere çıktı. Bize 4 yıl yetki verin, Türkiye sorunlarının nasıl çözüldüğünü göreceksiniz. 4 yıl sonra verdiğim sözü tutamazsam alırsın görevden.

BU ÜLKEYE BARIŞI GETİRECEĞİZ

Bu ülkeye huzur ve barışı getireceğiz. Yeni bir sözleşme yapalım, huzur barış ve güven inşa edelim. Çözülmeyecek sorun yoktur. Yeni bir Türkiye inşa edeceğiz. Kimseyi kimliğinden ötürü dışlamayacağız.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 39
  • Doğru 9 yıl önce Şikayet Et
    Sülaleni sınavsız işe alırken de ağladın mı? sahtekarlık yapmayın. SSK ya sınavsız aldığın 90 tane akraban için yaptığın torpillerin veayrımcılığının, SSK yı batırdığın için hesap vermen lazım. Mahkumiyetini rahşan affı ile sağlayıp siyaset yapmanın nasıl bir duygu olduğu için ağlamıştır.
    Cevapla
  • REKOR 9 yıl önce Şikayet Et
    Timsahın gözyaşı çarkçı KeMALın yanında sıfır kalır.
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Projen yoksa da Sırrı süreyya gibi az delikanlı ol deki "ne projesi, ben mütayitmiyim, biz yıkmaya geliyoruz yapmaya değil" de
    Cevapla
  • Kul hakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam kul hakkında bahsediyor. Helal haram dan bahsediyor. Müslüman çalmamalı diyor. yalan söylememeli diyor. Necera İnsanlar aldanıyor.
    Cevapla
  • MUSTAFA KAHRAMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    BU GÖZ YAŞLARINA İNANAN VAR MI ARANIZDA. RECEP TAYYİP ERDOĞAN, MISIRLI ŞEHİT KIZ İÇİN AĞLADIĞINDA ELEŞTİRMİŞ VE KENDİSİNİN ASLA KAMERALAR KARŞISINDA AĞLAMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ. BEN İKİNCİ KEZ AĞLADIĞINI GÖRÜYORUM. VE GERÇEKTEN ÜZÜLMEDİĞİNİ, REİSİ CUMHURU TAKLİT ETTİĞİNİ GÖRÜYORUM.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor