CHP'li vekil: latife amaçlı söyledim

Türmen, "Biz yeteri kadar karışığız zaten. MİT'e ihtiyaç var mı doğrusu bilmiyorum" ifadesini "latife amaçlı" kullandığını belirtti.

CHP'li vekil: latife amaçlı söyledim
CHP'li vekil: latife amaçlı söyledim
GİRİŞ 21.11.2014 19:54 GÜNCELLEME 21.11.2014 19:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP İzmir Milletvekili Rıza Türmen, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "MİT" açıklamasına ilişkin bir soru üzerine kullandığı "Biz yeteri kadar karışığız zaten. MİT'e ihtiyaç var mı doğrusu bilmiyorum" ifadesinin "latife amaçlı" olduğunu ifade etti.

Türmen, yaptığı açıklamada, bugün düzenlediği basın toplantısında, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "MİT’in içindeki bir kanatla beraber CHP içinde operasyon yapmaya çalışıyorlar" ifadesine ilişkin soru yöneltildiğini anımsattı.

Yanıtında, latife amaçlı olarak kullandığı "Biz yeteri kadar karışığız zaten. MİT'e ihtiyaç var mı doğrusu bilmiyorum" ifadesinin başlığa taşındığını belirten Türmen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu sabahki basın toplantısında, MİT’in CHP’yi karıştırmasına ilişkin bir soruya cevaben, MİT’in iktidar tarafından, kuruluş amaçlarına aykırı bir biçimde muhalefete karşı kullanıldığına ilişkin sözlerim bir yana bırakılarak, latife amaçlı söylenen bir sözümün başlığa taşındığı görülmüştür.

Sözlerimin amacına uygun olmayan bir şekilde kullanılmasının kamuoyunda yanlış bir izlenim yaratmasını önlemek için bu açıklamanın yapılmasını gerekli gördüm."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaw bunların hayatı yalan! lafları şimdi latifeye çevirdi bizde inandık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da