Kılıçdaroğlu'ndan skandal benzetme!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, üMilli İstihbarat Teşkilatı'nı Nazi dönemi Alman gizli servisi Gestapo’ya benzetti.

GİRİŞ 22.11.2014 10:48 GÜNCELLEME 22.11.2014 12:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sabah saatlerinde THY uçağıyla Erzurum’a gelen Kılıçdaroğlu, havalimanında çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Uzunca bir araç konvoyuyla şehir turu atarak CHP Gençlik Kolları Merkezinin açılışını yapan Kılıçdaroğlu, gençlik kolları mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

Daha sonra gazetecilere MİT’in CHP’yi bölmeye çalıştığı yönündeki iddialara cevap veren Kılıçdaroğlu, MİT’i Gestopa’ya benzeterek, “Cumhuriyetin değerlerini savunan AKP’nin karşısında tek bir parti var o da CHP. Siyasi partiler devleti yönetmek için iktidara gelirler. Devlet olmak için değil. Ama Adalet ve Kalkınma Partisi şu an bir devlet partisi gibi. Devletin kurumları devlete değil AKP’ye hizmet ediyorlar. Bunlardan birisi de MİT içerisindeki bir gruptur. Yasa ile kurulmuştur. Biliyorsunuz Almanya da Gestapo da yasayla kurulmuştur. Gestapo’nun özelliği Alman devletine değil Alman hükümetine hizmet ediyordu. MİT, bir siyasal partiyi nasıl karıştırırım, bu çaba içerisine girmesin” diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • GÜRHAN EZER 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam neden yüce divanda yargılanmaz???
    Cevapla
  • klas 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan bu kadar aptalça açıklamalar yapar yaa. seviyesiz desteksiz iftiradan başka bir şey deil. sap sup konuşuyor ne dediğini bilmiyor. Böyle adamlar olduktan sonra içimizde dışarda düşmana gerek yok. Allah seni ıslah etsin demek düşüyor bize
    Cevapla
  • osman çıtak 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP döneminde bilhassa Ecevit iktidarında MİT in durumunu hiç unutmadık. Gestapo gibi demek iltifat olurdu. Tam bir militan yuvasıydı ve hala temizlenemedi. Sindirildiler ve bekliyorlar. Ama daha çooook beklerler! "Şunu yapın da vatandaş gün yüzü görsün...." gibi laflar edeceğine beyefendi aklını hükümetle ve onun sağ kolu MİT ile bozmuş. Zaten Gezi zekalı birisinden daha fazlası beklenemez. Onu genel müdür yapanlardan Allah (c.c.)razı olsun. İşimizi öyle kolaylaştırdı ki deme gitsin)))))))
    Cevapla
  • dayı 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye muhalefetinin içler acısı halini gösterio bu adam
    Cevapla
  • yav he he zaten almanlarda mit hayranı 9 yıl önce Şikayet Et
    alman sevdalısı kk elinden gelse almanyaya ilhak olcak oradaki ezilen gurbetçilerden bihaber tarihi geçmiş solcu jargonu da bi yere kadar zaten devlete kaos geride kalmışlık ve terörden başka bir şey vermeyen zihniyet de hakkettiği yerde iddia ediyorum kendi tabanında en az sevilen gitmesi 4 gözle beklenen başkandır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor