Gökçek: Paralel yapı özel bilgilerine ulaştı

CHP-Paralel Yapı ilişkisini değerlendiren Melih Gökçek, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gündem oluşturacak iddialarda bulundu.

Gökçek: Paralel yapı özel bilgilerine ulaştı
Gökçek: Paralel yapı özel bilgilerine ulaştı
GİRİŞ 25.11.2014 11:57 GÜNCELLEME 25.11.2014 15:00
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Gökçek, “Paralel Yapı’ Kılıçdaroğlu'nu özel bilgilerine ulaştı ve onu kıskaç altına aldı. Artık istese de cemaatin emrinden dışarı çıkamaz. Yapı onu kullanarak MİT’e yükleniyor” diye konuştu.

"‘PARALEL YAPI’ ÖYLE KISTIRDI Kİ KIPIRDAYAMAZ"

Sayın Kılıçdaroğlu şu anda kesinlikle ve kesinlikle paralel yapının emrinde ve iznindedir. Hem de öylesine bir kıskaç altına alınmıştır ki, herkesin özel bilgileri var. O özel bilgilere ulaşıldığı zaman o insanlar kıpırdayamaz hale gelir. Öylesine kıstırılmıştır ki, ben bunu dört yönden diyorum ne anlam veriyorsanız verin. Öylesine kıstırılmıştır ki, kıpırdaması mümkün değildir. Paralel yapı bir şey isteyecek Kılıçdaroğlu’ndan ve Kılıçdaroğlu diyecek ki hayır ben bunu yapmıyorum. Bu mümkün değil. Sıfır ihtimal. Bunu ilk defa söylüyorum. Bilerek söylüyorum. Ben bir CHP uzmanıyım. Ben bir acizane siyasetten anlayan bir insanım. Bir laf söylüyorsam bunun temeli var.

‘PARALEL YAPI’ ONU KULLANARAK MİT’E YÜKLENİYOR

Bakın bu özellikle MİT hikayesinin çıkmasının altında yatan neden bu da tamamen stratejik bir olaydır ve paralel yapının MİT ile olan mücadelesi nedeniyle yanına yandaş alıp Kılıçdaroğlu’nu kullanarak MİT’e yüklenme işidir. Başka herhangi bir iş değildir. İşin altında yatan budur ve şu anda Kılıçdaroğlu inanılmaz bir beceriksizlik içersinde ve parti dağılma noktasındadır. Parti dağılma noktasında olduğu için, paralel yapı suç yükleme işini gayet iyi bildiği için karşısında hedef olarak MİT’i bulmuş ve MİT’i suçlamaya başlamıştır. Yani CHP’nin MİT ile ne ilgisi var? Muharrem İnce’yi MİT mi çıkardı?

Emine Ülker Tarhan orada kendisine göre onun prensipleri var. O prensiplere Kılıçdaroğlu’nun hiçbir şeyi uymuyor ve şu anda da Paralel Yapı’ya Kılıçdaroğlu’nun tamamen teslim olduğunu biliyor. Biliyorsunuz paralel yapı netice itibariyle Doğu Perinçek’e pek çok şey çektirmiş kişi. Onun için de otomatikman Emine Ülker Tarhan CHP içindeki yapıya terstir. Paralel yapıya terstir. Onun için ayrılmıştır.

Melih Gökçek  , bu açıklamaları A Haber Televizyonunda yaptı.

 

YORUMLAR 17
  • Hak 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam sormazlar mı sen bir belediye başkanısın bu kadar bilgi nerden eline geçiyor sen kimin adamın diye
    Cevapla
  • PALAVRA 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane somut dayanak yok üfürüyor, CHP uzmanıymış biride dese gökçek bilmem şunun güdümünde ben de uzmanım böyle saçmalık olmaz gökçek biz senin belediyecilik yapmanı seviyoruz boşgeç bunları bunlar boş hava civa işler metro ne oldu onu konuş hadi reis
    Cevapla
  • selami 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslanım Gökçek im helal olsun sana. Tayyip beyin yükünü bir tek sen hafifletiyorsun. Kılıçtaroğluna dünyayı dar ediyorsun. Fakat seçimler sırasında bu paralellere biraz gevşek davrandın ya hadi neyse..:)
    Cevapla
  • Ottoman 9 yıl önce Şikayet Et
    Yine bir İ.M.G klasiği.Helal olsun adama,yapıyor...Bu cemaat mensubu arkadaşların hiçmi vicdanı yok,hiçmi secdeye vardıklarında utanmazlar,gece yatarken hiçmi muhasebeye girişmezler..Şantaj Cemaati olur mu yahu ! :(
    Cevapla
  • anti paralel 9 yıl önce Şikayet Et
    son zamanlarda bu haber sitesinde özellikle yorum yazan paralelci sayısı bayağı arttı. özellikle haberleri takip edip ona göre yorum yazarak algı oluşturmaya çalışıyorlar sanırım. yoksa bu kadar adilikten sonra onları savunacak kadar kör olamazlar. cemaatin kuruluşuna vesile olan ve cemaatte büyük yerlere gelen ahmet keleş, hüseyin gülerce v.b. onlarca insanın anlattıklarına rağmen bu yapının desteklenmesi aklı selim insanın işi değildir. bu yapının marifetini anlamak isterseniz daha önce yere göğe sığdıramadıkları bu adamları bir kalemde silmesine bakmanız yeterlidir sanırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı