Milli Mücadele Partisi resmen kuruldu

Milliyetçilerin yeni partisi olan 'Milli Mücadele Partisi' kuruluşunu resmen ilan etti.

Milli Mücadele Partisi resmen kuruldu
Milli Mücadele Partisi resmen kuruldu
GİRİŞ 25.11.2014 16:24 GÜNCELLEME 25.11.2014 16:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Seçimlere kısa bir süre kala Türkiye siyasetinde yeni oluşumlar dikkat çekiyor. Prof. Dr. Abdürrahim Karslı'nın Merkez Parti, İdris Bal'ın Demokratik Gelişim Partisi, İdris Naim Şahin'in Milad Partisi ve CHP'den istifa eden Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın Anadolu Partisi'ni kurmasının ardından yeni bir parti de milliyetçi cepheden geldi.

Bir grup milliyetçi özellikle de sosyal medya üzerinde yoğun olarak duyurusunu yaptığı Milli Mücadele Partisi'nin kuruluşunu resmen ilan etti.

Parti kurulum aşamasında liderinin isminin, Kürt kimliğiyle bilinen sanatçı Ahmet Kaya ile aynı olması oldukça konuşulmuştu.

Bir basın açıklamasıyla kuruluşunu ilan eden Milli Mücadele Partisi, "herhangi bir partinin uzantısı ya da düşmanı" olmadığını söyled

YORUMLAR 10
  • Alperen 9 yıl önce Şikayet Et
    Milli Görüşsüz bir meclis olmamalı oyumu bu seçimde saadet partisine vereceğim
    Cevapla
  • CAN 9 yıl önce Şikayet Et
    KİME NEYE MÜ CADELE TERÖREMİ YOL KESENLEREMİ MOLOTOF ATANLARAMI KALPAZANLARAMI SOYANLARAMI HEPSİMİ AYZI OLAN BİRAZ KONUŞMASINI BİLEN CIKIP DIV DIV KONUŞUYOR BİR YENİSİ DAHA ACILMIŞŞŞBOŞŞŞŞŞŞŞŞ
    Cevapla
  • Burak 9 yıl önce Şikayet Et
    Değişik bir fikir üreten, ABD'nin maşası olmadan muhalefet yapacak bir parti kurun; kapı kapı oy istemeye çıkmazsam adam değilim.
    Cevapla
  • muhammed 9 yıl önce Şikayet Et
    akp
    Cevapla
  • akif 9 yıl önce Şikayet Et
    HEPAR HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ OSMAN PAMUKOĞLU............
    Cevapla
  • EMSALSİZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye`nin 97. partisi olan Milli Mücadele Partisi kuruldu. Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, kuruluş dilekçesi, dün İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliğine verildi. Açıklamada, Milli Mücadele Partisinin Türkiye Cumhuriyeti`nin siyasi geçmişindeki herhangi bir partinin uzantısı ya da düşmanı olmadığı belirtilerek, partinin "halk tarafından kurulan bir halk partisi" olduğu ifade edildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Türkiye Cumhuriyeti`nin asıl sahibi yüce Türk milletidir. Türkiye Cumhuriyeti, bölünmez bir bütündür, parçalanamaz, satılamaz. Türkiye Cumhuriyeti, laiktir. Din, hiç kimsenin ve siyasi hiçbir kurumun malı değildir, bireyler inançlarını yaşamakta özgürdür. Türkiye Cumhuriyeti, emperyalist devletlerin uşağı ya da oyuncağı değildir. Türk toprakları, yabancı ülkelere peşkeş çekilemez. Özelleştirme adı altında stratejik önemi olan KİT`ler kesinlikle satılamaz." Partinin kurucu genel başkanının işadamı Ahmet Kaya olduğu bildirildi.
    Cevapla
  • müslim 9 yıl önce Şikayet Et
    gökte yıldız bırakmamışlar yahu!....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi