Davutoğlu: MİT'e saldırının amacı başka

Davutoğlu, Şanlıurfa'da partisinin il başkanları toplantısında, MİT'e yapılan saldırıları eleştirdi ve amacın başka olduğunu söyledi.

GİRİŞ 26.11.2014 13:20 GÜNCELLEME 26.11.2014 14:49
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'da düzenlenen partisinin il başkanları toplantısında Kılıçdaroğlu'nun son zamanlarda MİT'e yönelik saldırılarını eleştirdi.

Davutoğlu, MİT'e yönelik saldıyı 7 Şubat olayına benzetti ve saldırının arkasında paralel çetenin olduğunu söyledi.

MİT ÜZERİNDEN BAŞKA OYUNLAR PLANLANIYOR

Kılıçdaroğlu MİT teşkilatımızla ilgili ithamlarda bulunuyor. 7 Şubat'ta da MİT müsteşarımıza yönelik ithamlar hükümetimize yönelikti fakat cevaplarını aldılar.

''MİT Müsteşarı üzerinden milli iradeyi hesaba çekemeyenler, anlaşılan o paralel çete, Kılıçdaroğlu'na yeni bir tüyo, malzeme vererek MİT Müsteşarlığına saldırtmaya çalışıyorlar.

MİT'İ ÇEKEMİYORLAR

Bunun arkasında MİT'in son 4-5 yıl içinde köklü bir yeniden yapılanmayla dış istihbaratta kazandığı kapasiteyi kıskanan dış çevreler de var. Kılıçdaroğlu, ciddi bir delil varsa ortaya koyar.

HİÇBİR DEVLET KURUMU KORUNAKSIZ DEĞİL

MİT de devlet kurumlarımızın hepsi de sadece bu devlete, millete hizmet eder. Hiçbir devlet kurumumuzu bu tür iftiralara karşı korunaksız, dayanaksız bırakmayız.

CHP TÜRK BAAS'IDIR

 "Kılıçdaroğlu'nun ne hikmetse hiç terk etmediği bir ilke var, Esad'la olan dostluğu. Çünkü Esad, Arap Baası'dır, CHP de Türk Baası'dır maalesef. İşte aramızdaki farkın en önemli ölçülerinden birisi bu."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 29
  • irfan arsin 9 yıl önce Şikayet Et
    chp, israil ve yandaslari na paralelle elele olacaktir daim islam düsmanligi ordan gelir vatan sevgisi chp de arama
    Cevapla
  • FATİH SATILMIŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    ATATÜK ÜN KURDUGU PARTİYİ NE HALE GETİRDİLER.DESTEKÇLERİDE İNGİLİZ-FRANSIZ-YAHUDİ BİZDEN BAŞKA HERKES ATATÜRKÇÜ OLMUŞ. SİZİ GİDİ SAHTE ATATÜRK ÇÜLER.BİZ KİMİN NE MAL OLDUGUNU İYİ BİLİYORUZZ...
    Cevapla
  • vatandas 9 yıl önce Şikayet Et
    iyide neden konu bu kadar büyütüldü? Madem herzamanki gibi yalan söylüyor KK neden gündemi bununla mesgul ediyor basbakanimiz. Aksini ispatlamaya neden calisiyor onu anlamis degilim.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    sen soylesen şimdi o vatandaşlar mitin istihbaratı ve ısrarıyla mı vuruldu yoksa vurulmadımı net soyle evet mi hayırmı?????
    Cevapla
  • eyüp 9 yıl önce Şikayet Et
    mit başkanı olan hakan fidan beyi israil hemen haber yapıp türkiye kamuoyuna istemedigini beyan etti ...acaba bu israilin bizim iç kamuoyumuza bir oyunmuydu çünki türkiyenin yüzde 90 nı israil karşıtı israil istemiyorsa bu adam iyidir algısını mı yerleştirdi ..sanıyorum ki oyun büyük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler