Davutoğlu'ndan Bahçeli'ye: Oralara da bekleriz

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurum'da, çağrısı üzerine Tunceli'ye giden Bahçeli'yi bu sefer Hakkari'ye davet etti.

GİRİŞ 29.11.2014 13:33 GÜNCELLEME 29.11.2014 14:44
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu, AK Parti Erzurum İl Kongresinde açıklamalarda bulundu. Davutoğlu Tunceli'ye gidip basın açıklaması yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi bu kez Hakkari'ye davet etti.

BİZ ONURLU DAVRANDIK, YA BAHÇELİ?

Davutoğlu: ''Biz gidip onurlu bir şekilde miting yapıp,Tuncelili kardeşlerimize seslendik. Sayın Bahçeli ne yaptı? Gidip Tunceli'de sadece bir kaç partilisine seslendi geldi.

HAKKARİ VE BİNGÖL'E DE BEKLERİZ!

Sayın Bahçeli'ye sesleniyorum! Güzel bir başlangıç yaptınız devam edin Hakkari'ye, Bingöl'e ve diğer illere de bekleriz'' dedi

 

BAHÇELİ CHP'YLE İŞBİRLİĞİ YAPTI

Davutoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bahçeli Tunceli'ye CHP'yle işbirliği içinde gitti. Hayırlı olsun. Biz işbirliğini sadece milletle yaparız. Ama yine Bahçeli'nin gidişini olumlu buluyorum.

Umarım bütün şehirlere gider. Gezi'de bütün dünyayı ayağa kaldırmaya çalışanlar Yalova'da sessiz kaldı. Milletin size oy vermeye niyeti yok''..

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 52
  • mustafa mert 9 yıl önce Şikayet Et
    peki sayın başbakanım bizlerin türklerin talepleride var biz ne olacağız
    Cevapla
  • serhat23 9 yıl önce Şikayet Et
    basbakan bahceliye kafayi takmis kesin oldurecek bence, zaten adam tunceliden zor kacti canini kurtardi heralde hakkaride bu is biter yinede bahceliye helal olsun tuncelide seyid riza icin terorist demesini takdirle karsiladim yigidi vur hakkini yeme
    Cevapla
  • alpaslan 9 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi devletin bütün imkanlarını kullanıp 400 polile özel harekatcılarla taşımalı olarak vatandaşı biryerden biryere taşıyıp ve ceplerinede devletin parasını koyarsanız bende o saydıgınız yerlere gider tanınmadıgım halde büyük bir miting yaparım mesele ankarada erkek hakkaride ürkek siyaset yapmamaktır.teröriste ankaradada terörist hakkaridede terörist diyebilmektir.
    Cevapla
  • ....... 9 yıl önce Şikayet Et
    la bahceli tuncelinin girisinden soyle bi bakip zor kacti valilik sehir merkezinden 4 km uzakta ordunun jandarmanin arasinda saglam bi yerde 10 sehirden binlerce polis 500 araclik konvoy ile anca gitti
    Cevapla
  • s d 9 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeliye gol atacam diye sirkatini sayıp dökmenin ne alemi var!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü