Tarhan AK Partili ismi ilçe başkanı yaptı

Anadolu Partisi Didim ilçe başkanı 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olan Ünal Boztürk oldu.

Tarhan AK Partili ismi ilçe başkanı yaptı
Tarhan AK Partili ismi ilçe başkanı yaptı
GİRİŞ 02.12.2014 14:12 GÜNCELLEME 02.12.2014 14:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan ve beraberindeki partililer Anıtkabir'i ziyaret etti. Tarhan ve beraberindeki partililer, Atatürk'ün mozolesine çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Tarhan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni de imzaladı.
 

DİDİM'E AK PARTİLİ BAŞKAN

Bu arada parti örgütlenme çalışmalarına da devam ediyor. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Anadolu Partisi Didim İlçe Teşkilatının kurucu İlçe Başkanlığı'nı, 2 dönem ANAP'tan Didim'de Belediye Başkanlığını yapan bir dönem MHP'den Belediye Başkan adayı olan, geçtiğimiz yerel seçimlerde de AK Parti'den de Belediye Başkan aday adayı olan Ünal Boztürk getirildi. Boztürk, AK Parti'den istifa edip, Anadolu Partisi Didim İlçe Teşkilatının kurucu İlçe Başkanı oldu.

YORUMLAR 6
  • EL ÖPMEKLE OLSAYDI 9 yıl önce Şikayet Et
    aday adayı olmuştur
    Cevapla
  • Nail 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsın kadıncağız , her iki kişiden biri AK Partiye oy veriyor.Uzaydan mı adam getirecek.AK Partiden arta kalanlarla idare edecek tabii....
    Cevapla
  • Alperen Sağıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti kendine çeki düzen vermeli. Böyle omurgasız adamları partiden temizlemeli. Bunun gibi fırıldak bir sürü insan AKP li olarak ortalıkta dolaşıyor.
    Cevapla
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    enteresan anaptan ak partiye oradanda chp ye değil chp nin en aşırı ulusalcılarının kanadı olan partiye...gerçekten kıyamet yaklaşmış
    Cevapla
  • kemal acar 9 yıl önce Şikayet Et
    başka ne beklersın yarın da başka partide AK PARTİ de işi olmaz bu adamın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi