Bahçeli'den Yavuz Bingöl'e 'Berkin' eleştirisi

MHP lideri Devlet Bahçeli, Yavuz Bingöl'ün kamuoyunda tartışmalara yol açan sözlerini eleştirdi.

Bahçeli'den Yavuz Bingöl'e 'Berkin' eleştirisi
Bahçeli'den Yavuz Bingöl'e 'Berkin' eleştirisi
GİRİŞ 06.12.2014 06:05 GÜNCELLEME 06.12.2014 06:09
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bahçeli, 'Gerçek sanatçı saray övmez, duvar kağıtları altın varaklı, bardak ve çanakları altın sırmalı olan binlerce odalı kaçak yapıyı haklı çıkarmaz. Heyhat, böyle bir ortamda 15 yaşındayken 16 kiloya düşerek hayatını kaybetmiş Berkin Elvan'a ve annesine hakaret de normal görülür' dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mikroblog sitesi twitter'dan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yabancı popçuları ezbere sayan, atalarının kelimelerinden mahcubiyet duyan gençlerimiz var' sözlerini eleştirdiği açıklamasında, 'Milli ve manevi değerlerimize yabancılaşanlar, insanımıza fildişi kulelerden bakanlar gençlerimizi küçümsüyor ve hafife alıyorlar' dedi.

YORUMLAR 17
  • sevilay 9 yıl önce Şikayet Et
    SİZ iki muhalefet lideri o kadar saçmalıyorsunuz ki ak partiden başka alternatif aklımıza gelmiyor...o kadar körsünüz ki erdoğana hakaret ederek ak partiden oy alacağınızı düşünüyorsunuz bu sadece tabanınızı konsolide eder biz proje bekliyoruz hakaret değillllllllllllllllllllllllllllll
    Cevapla
  • sevilay 9 yıl önce Şikayet Et
    taş atan çocukları savunacaksak doğudaki çocukları da savunun onların günahı ne o bölgede yaşamak mı...madem bu kadar anlayışlısınız taş atan çocuklarla ilgili biz yıllardır niye taş atan cocukları konuştuk.bu riyakarlıktır.maalesef ailesi o çocuğun bedeni üzerinden siyaset yaptı diğerlerininde canı yandı ama aynı gün gidip dış basına demeç vermedi.ALLAH RAHMET EYLESİN.BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN MEVLAM...
    Cevapla
  • Salih 9 yıl önce Şikayet Et
    Kafam çok karıştı.Ya birileri üçlü koalisyon döneminde ecevit hükumetine dingil olup,önünde düğmesini ilikleyerek,bir gelinlik kız gibi sus-pus kesilip etrafında dört dönerken, şimdi nasıl oldu da aynı adam,şimdiki hükumete karşı bu kadar çığırtkan olabiliyor. Kafam çok karışık.
    Cevapla
  • Hüseyin E. 9 yıl önce Şikayet Et
    sen hainlik yapanları savun DHKP-C tarafından öldürülen ülkücüler hakkında tek kelime etme.Seni kimsin hakikaten?
    Cevapla
  • ilginç 9 yıl önce Şikayet Et
    ben ne dediğini anlamadım,anlayan var mı?17 yıldır o koltukta oturuyorsun,partine ve bu memlekete hayırlı ne iş yaptın?1 tane söyle?Rahmetli Türkeş'e serzenişlerinizin oluyordu o koltuğu bırakmıyor diye,ömrü yetmedi,mekanı cennet olsun,bırakmadığı kadar da varmış!Siz devam edin.Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın zamanında dediği gibi zayıf muhalefetsiniz siz.Siz muhalefet yapamıyorsunuz demişti.Haklı.Bırakın bu demogojileri yıllardır ne yaptın acaba?O koltuklarınızı genç beyinlere bırakın da ülkeye katkınız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi