'2015 seçimleri darbe mahsullerini kaldıracak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "2015 seçimleri, darbe mahsulü anayasaların ortadan kaldırılmasına vesile olacak" dedi.

'2015 seçimleri darbe mahsullerini kaldıracak'
'2015 seçimleri darbe mahsullerini kaldıracak'
GİRİŞ 14.12.2014 14:59 GÜNCELLEME 14.12.2014 14:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Belediye Konferans Salonunda düzenlenen AK Parti Yeşilyurt 5. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan Çalık, burada yaptığı konuşmada, CHP'nin bu millet tarafından her daim muhalefete mahkum edileceğini söyledi.

CHP'nin 91 yıllık Cumhuriyet tarihinde, tek parti dönemleri de dahil olmak üzere var oldukları her dönemde, elitlerin iktidarı olmak için mücadele ettiğini savunan Çalık, "Ama sadece ve sadece çok partili hayata geçtikten sonra iki sene bu millet size tek başına iktidarı vardı. Onun dışında CHP'ye eğer bu millet iktidarı vermediyse, bunun en önemli sebebi, sizin millete hizmet etmeyeceğinizi, sadece kendinize hizmet edeceğinizi bilmelerindendir ve de her daim darbeleri alkışladığınızı bildiğindendir" diye konuştu.

"Darbelere karşıysanız, Mısır'da yapılan darbeye neden darbe demezsiniz, orada öldürülen evlatlara neden sahip çıkmazsınız? diyen Çalık, "Suriye'de kadınlar, gençler, çocuklar öldürülürken siz nasıl Esed'in yanında yer alırsınız? Siz CHP, sandıkta her daim mahkum olacaksınız. Bu milletimizin kararıdır" ifadelerini kullandı.

Çalık, CHP dahil olmak üzere bütün muhalefet partilerinin AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu takıntısı ve saplantısı olduğunu savundu. Muhalefet partilerinin bu saplantılarından kurtulmalarının zor olduğunu savunan Çalık, "Çünkü biz 12 yıldır iktidarız. Allah nasip ederse, daha onlarca yıl AK Parti iktidarda olacak ve bu dava sonuna kadar devam edecek" dedi.

Öznur Çalık, 2015 genel seçimlerinin önemini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Şimdi hedefimiz 2015 seçimleri. 2015, çok önemli bir hedef. Yeni Türkiye'nin inşasında ve yeni anayasa yapımında çok önemli. İşte milletin iradesinin yansıdığı fotoğrafta, sizin, Malatyalı hemşehrilerimizin desteğine ihtiyaç var. 2015 seçimleri, sadece tek başına iktidarı değil, yeni bir anayasanın mimarı olacak. 2015 seçimleri, darbe mahsulü anayasaların ortadan kaldırılmasına vesile olacak."

YORUMLAR 5
  • Nihat Gülpınar 9 yıl önce Şikayet Et
    Hemşerim Sn Çalık her zaman olduğu gibi çok güzel konuşmuş. Ama artık millet bunları yemiyor millet anayasadan çok, aş iş ve de refah düzeyinin ne zaman yükseleceğini bekliyor .Milletvekilleri kalkmış kendileri için ne yapa biliriz onun peşindeler. Ben bir ak partili olarak diyorum ki bu dönem işsizler, emekliler, asgari ücretliler, memurlar ve yoksullar için ne yapacaksınız. Vekilin hakları vede anayasanın ne getireceği çoğunluğu ilgilendirmediği gibi beni de ilgilendirmiyor. Ak partinin altarnatifi olsa yüzde 80 bende dahil oy vermez neden 10milyon kişi oy kullanmadı. bunu araştırsınlar. Ak parti halktan uzallaşıyor chp gibi elitlerin partisi oluyor ya kendine çeki düzen vermeli yada oda diğer partiler gibi yok olup gider.
    Cevapla
  • kasım bilen 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kadını 2 kez canlı dinledim. türkiyenin ilk kadın cumhurbaşkanı olmaya aday bence. hatta olmalı
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    İşte buna hiç umudum yok benim...Bu zamana kadar bekledim yeni anayasa ha yapıldı ha yapılacak ama anladım ki anayasayı değiştirmeden yamalarla idare edicez...Olsun demo da olsa Ak parti döneminde Ülkemiz bir hayli yol aldı...Demo diyorum çünki orijinal devlet yönetimi bir tane...
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Geçen seçimde de bu dönem için aynı şekilde oy toplanmıştı.
    Cevapla
  • misafir 19 9 yıl önce Şikayet Et
    bu hanimefendi ye dikkatli bakin. bakislarinda cok buyuk anlamlar yuklu, ilerde cok daha buyuk yerlerde gorurseniz sasirmayin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt