Erdoğan'dan yeni operasyon sinyali

Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜBİTAK'ın imza töreninde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan yeni operasyon sinyali
Erdoğan'dan yeni operasyon sinyali
GİRİŞ 15.12.2014 16:42 GÜNCELLEME 15.12.2014 17:50
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜBİTAK'ın imza töreninde paralel yapıya yapılan operasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan paralel yapıya çağrıda bulunarak; ''Dürüstseniz, samimiyseniz, hiç suçunuz yoksa gelin teslim olun'' dedi. Erdoğan dünkü operasyonun ardından yeni bir operasyonun sinyalini şu sözlerle verdi; ''İşlediği suçun boyutunu bildiği için korkup kaçanlar var. Bunların hepsi tek tek ortaya çıkacak. Yurtdışındaki inlerinde de takip edilecekler''

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

TÜBİTAK'A BİR İHANET ÇETESİ SIZDI

TÜBİTAK'ın içine yerleşen bir urun bunu çürütme mücadelesi veriyor. TÜBİTAK'ın içine sızan bir ihanet çetesi alçakça faaliyetler yapıyor. TÜBİTAK'ın içine öyle bir ihanet şebekesi yerleşiyor ki mesaisini, birikimini vatanı için, milleti için, bayrağı için değil ihanet için kullanıyor.

TELEFONLARIMIZI DİNLEYİP İHANET ETTİLER

Bilim ve teknoloji değil, örneğin üst düzel devlet görevlilerinin kriptolu telefonlarını dinlemek için orada alçakça çalışmalar, alçakça faaliyetler yapıyorlar. Eğer benim telefonumu, bana verilen kriptolu telefonu buradaki bu telefonu verenler dinliyorsa bunları ben farklı bir yaklaşım, bir defa asla gösteremem.

BİZİ SIRTIMIZDAN HANÇERLEDİLER

Bizim nasıl sırtımızdan hançerlendiğimizin en büyük delili maalesef TÜBİTAK'taki işte bu tiplerdir. Kriptolu telefonlarımız dinlenerek ihanet ettiler. Bunu TÜBİTAK'ın içindeki hainler yaptı.

TÜBİTAK TAM TEMİZLENDİ DEMİYORUM

"TÜBİTAK içine sızmış bu hainler, maalesef yargı içine sızmış haşhaşiler tarafından korunuyordu. Hamdolsun şimdi TÜBİTAK bunlardan arındırılıyor. Tam temizlendi demiyorum. Tam temizlendiğinin veya temizleneceğinin umudu içerisindeyim".

SAMİMİYSENİZ GELİN TESLİM OLUN İFADE VERİN!

"Hani siz örgüt değildiniz.  Bakın haberler nasıl yayılıyor, görüyorsunuz değil mi  Siz örgüt olmasanız bunları nereden bileceksiniz  Bunu bildikleri için bazıları evlerinde değil, gittiler, gazetelerin içerisinde beklemeye başladılar. Niye orada beklemeye başladılar  Buradan gelip bizi alamaz diye başladılar. Zannediyorum bir ikisi herhalde kaçıverdi bu arada. Bunları yapıyorlar. Eğer dürüstseniz, samimiyseniz, hiç suçunuz yoksa o zaman durun, çağrıldığınızda da gelin, teslim olun"

ŞOV ARAÇLARINI İYİ KULLANIYORLAR

Onun için şov araçlarını iyi kullanıyorlar. Biz bir yıl boyunca yetkimiz dahilinde onların inlerine girdik. Bütün somut delilleri ortaya koymamıza rağmen yargı bunların üzerine gidemiyor.

YARGI DA BUNLARIN ÜZERİNE GİTMELİ

İnanıyorum ki yargı normalleşip bunların üzerine gidecektir. Hiç kimse timsah gözyaşı dökmesin! Yıllarca yurtdışında kalıp insanların beyinlerini uyuşturup ihanet edenler var.

YURTDIŞINDA DA BUNLARIN İNLERİNE GİRECEĞİZ

Herkes hukukun işleyişine yardımcı olacak, sorumlu davranacak. Ama bu ülkede 15 yıldır korkuyla, yurtdışında yaşayıp, yasa dışı işler yaptıranlar var. gemiyi daha ilk rüzgarda terk edip, binlerce kilometre uzağa kaçanlar var. İşlediği suçun boyutunu bildiği için korkup kaçanlar var. Bunların hepsi tek tek ortaya çıkacak. Yurtdışındaki inlerinde de takip edilecek. İnşallah bundan sonra her bir kurum artık sadece kendi işini yapacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 30
  • Asd 9 yıl önce Şikayet Et
    Önceleri cemaate sempati duyuyordum. Lisedeyken evlerine gittim geldim, Türk okulları, Türkçe olimpiyatları, Başörtülü kızlarımız için iş imkanları vs.. Sonra soğumaya başladım. Miğdemi bulandıran olaylara şahit oldum. Ancak yine de bunu şahısların münferit hareketlerine bağladım. Ardından son süreçte cemaatin gerçek yüzünü gördüm. Ne kandırılmışız zamanında, Cemaate ve hocasına ağız dolusu küür eden chpliler meğer bir anlamda haklılarmış. Şimdi ise nefret ediyorum. Kimse kusura bakmasın hiç kimse benim devletimden vatanımdan gayrı değildir benim için ve cemaat şu an açıkça kendi çıkarları için benim vatanıma her koldan saldırmaya çalışıyor. Ben tarafsız Türk bir müslüman olarak cemaate hakkımı helal etmiyorum. Öteki dünyada elim yakalarında olacak.
    Cevapla
  • Hakkı Bilir hakkı söyler Haktan Yana Yürekler 9 yıl önce Şikayet Et
    Sultan Süleymana kalmadı bu dünya...
    Cevapla
  • yavuz sert 9 yıl önce Şikayet Et
    Burda hep kendiniz CALip kendinizin oynamasi nasdil bir duygu cesaretli birisi yazsa
    Cevapla
  • baran 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence cb. Kendi soylediklerine inanmiyor ama burda yorum yazan yandaslarin hosuna giden seyler soyluyo kendi kendilerine oyalaniyorlar.
    Cevapla
  • kaçan gören var mı 9 yıl önce Şikayet Et
    ciddi söylüyorum kim kaçmış :) adamlar birgün öneden gitmiş savcı tutuklamanız yok demiş shaberi izleyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı