Eroğlu: Allah'ın hesabını unuttular

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 17 Aralık operasyonunu yapanların Allah'ın hesabını unuttuğunu söyledi ve ekledi:

Eroğlu: Allah'ın hesabını unuttular
Eroğlu: Allah'ın hesabını unuttular
GİRİŞ 21.12.2014 17:07 GÜNCELLEME 21.12.2014 17:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eroğlu, "Önümüzü kesmeye çalışanlar şimdi gözlerini Haziran 2015 seçimlerine çevirdi. İnşallah milletimiz onlara ders vermeye devam edecek" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Genel Kurul toplantısı, Isparta Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Kongreye Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekili Recep Özel ve partililer katıldı. Genel kurulda, mevcut Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak tek listeyle güven tazeledi.

Kürsüye ilk olarak çıkan Milletvekili Özel, Bakan Eroğlu döneminde yapılan sulama hizmetlerinin 'Barajlar kralı' olarak anılan 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel dönemini geçtiğini söyledi. 

Daha sonra kürsüye gelen Bakan Eroğlu, Türkiye'nin Ak Parti döneminde çağ atladığını söyledi.

Türkiye'nin önünü kesmek için çeşitli senaryolar yapıldığını belirten Bakan Eroğlu, "Önümüzü kesemeyenler 'Bunları yolsuzlukla itham edelim, tuzak hazırlayalım' dediler. 17 Aralık budur. Bunun önünü kesmek gerekir diye ülkenin düşmanları maalesef böyle bir komplo içine girdi. Onların bir hesabı varsa Cenabı Allah'ın da bir hesabı var. Bunu hesap edemediler. Milleti unuttular. Önümüzü kesmeye çalışanlar şimdi gözlerini Haziran 2015 seçimlerine çevirdi. İnşallah milletimiz onlara ders vermeye devam edecek" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    bencede ama kim?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı