AK Parti kongresine damga vuran 3 afiş

AK Parti Ankara 5. İl Kongresi'ne salona asılan afişler damga vurdu.

AK Parti kongresine damga vuran 3 afiş
AK Parti kongresine damga vuran 3 afiş
GİRİŞ 21.12.2014 17:35 GÜNCELLEME 21.12.2014 17:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Onlarca afiş arasından Bakanların ve milletvekillerinin en çok dikkatini çektiği ve salona gelen vatandaşların en çok konuştuğu üç afiş oldu.

İlk afiş Osmanlıca yazılmıştı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'na Osmanlıca ders konusunda verilen en net mesajdı. Osmanlıca afişin anlamı 'Ankara AK Parti beşinci il kongresine hoşgeldiniz'di.

İkinci afişte '14 Aralık Operasyonu'na mesajdı. 'Zaman hızla tükeniyor Türkiye 2023'e yürüyor' sloganıyla operasyona ince mesaj gönderilmişti.

Ve üçüncü afiş muhalefet partilerine yönelikti. Muhalefet partilerini köklerini bilmemekle suçlayıp, bu sloganla mesaj gönderildi.

YORUMLAR 7
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    parelein sonu gelecek inş kirli insanların içndeki iyilerin değil
    Cevapla
  • bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak kadrolar kendi ismi gibi ak olmalıdır.Toplumu gereksiz yere germemelidir.herkesi kardeş bilip kucaklamalıdır.Barış toplumu olma yolunda en muhaliflerle bile müzakere etmeli,özellikle siyasi rakiplerini demokrası cizgisinde tutacak politikalar geliştirmelidir.ayrıca ülkemizdeki siyasi partilerin temsilcileriden oluşturulacak partiler üstü bir kurum yapılanmasına gidilmeli .
    Cevapla
  • Bulutsuzluk Özlemi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bende arabalar olmasın istiyorum. İnsanlar işsiz gezip maaş alsınlar, devlet bizi yurt içi ve yurt dışı tatillere göndersin, her tarafa papatyalar ekilsin, sokak köpeklerinin itibarı arttırılsın, japonya ile çin arasındaki polemikler sona ersin, Jüpitere yaşam üssü kurulsun, tavuklar öldürülmesin, kediler fareleri kovalamasın vs. vs. vs.
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    ecdadımz osmanlıyla ne kadar çok övünsek azdır türkiye millet osmanlı izindedir artık ALLAH rahmet etsin mekkanları cennet olsun gelmiş geçmiş bütün osmanlı ecdadımıza vesallam
    Cevapla
  • aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    evet zaman hızla tükeniyor. nasıl anlıyorsanız artık. nefsinize dur demeniz vicdanınıza kulak vermeniz için de zaman tükeniyor.
    Cevapla
  • herhangibiri 9 yıl önce Şikayet Et
    3.afişteki çınardan kasıt Osmanlıdır efendiler doğru yorumlayınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün