Davutoğlu Edirne'den müjdeyi verdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Edirne'de Büyükşehir yasası nedeniyle mağdur olan belediyelere müjde verdi.

GİRİŞ 24.12.2014 12:52 GÜNCELLEME 24.12.2014 13:07
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Davutoğlu Edirne'de genişletilmiş il başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

BELEDİYELERE MÜJDE!

Davutoğlu: ''Büyükşehir yasası çıktıktan sonra bazı çalışmalar başlatmıştık. Biz bir komite oluşturduk. Büyükşehir yasasından kaynaklanan sıkıntıları hafifletmek için önlem alacağız.

6 AY BOYUNCA KESİNTİ YAPILMAYACAK

"Büyükşehir belediyelerimize bağlı kuruluşlara, il ve ilçe belediyelerimize genel bütçeden gönderilen paydan 6 ay boyunca kesinti yapılmaması kararı alınmıştır Yüzde 40 oranında alınan bu pay 6 ay boyunca alınmayacak'' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başabakanım fahiş alınan elektrik paralarını yasa çıkarıp ödet lütfen. milleti soyanlara dur diyesinizdiye sizi seçtik bilesiniz.
    Cevapla
  • ahmet ÇINAR 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakanım Türkiye Cumhuriyeti Bereketli ve güçlü bir ülke, şöyleki alt kurumlardaki makam arabalarını iptal edilse ve il ve ilçe emniyetleri ile jandarma komutanlıklarında ki araçlar görev ve devriye dışında kullanılmasa memurlara verilen zammın iki katı tasarruf olur
    Cevapla
  • doğrucu davut 9 yıl önce Şikayet Et
    gittiğiniz şehirlerde yaptığınız konuşmalarda en önde hep bakanlar,m.vekilleri, il ve ilçe başkanları oturuyor. bu kişiler sizi hergün dinliyor ve görüyor.bu kişileri en arka sıraya koyup diğer vatandaşlarımızı ön sırada oturtsanız daha güzel olmazmı...ömründe birkere başbakan görecek olan bir kişiyi neden en arka sıralara oturtuyonuz .
    Cevapla
  • öğretmen 9 yıl önce Şikayet Et
    suyun metreküpünü 3 tl'den kullanmak mı büyük şehirli olmak. yapmayın kalsın büyük şehir.keşke bizim şehir de küçük şehir olarak kalsaydı.
    Cevapla
  • AhMeT 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben ak partinin yerinde olsam oraya hizmet yapmam istediğin kadar hizmet yap edirneye kırıklareline ordan sağ partiye oy çıkmaz izmir zihniyetli o bölgeler soldan baska parti bilmez o saydığım yerler hatırlarsanız refandumda hayır rekoru bu illerden gelmisti.
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    kaldı mı böyle mantık !!! cebinden mi yatırım yapıyor ki yapmasın diyebiliyosun ? vergi aldığın, askerlik yaptırdığın bölgeye, yatırımda yapacaksın tabiki !!! Size naçizane bir tavsiye..kul hakkı yemeyin, yedirmeyin...
    Cevapla
  • AhMeT 9 yıl önce Şikayet Et
    yeterlidir elbet.Oraya havlimanıda yapılsa metro da yapılsa havaray da yapılsa,köprüler,tüneller de yapılsada soldan başka partiye vermez trakya bölgesi ve kumsalcılar bölgesi adalar çankaya beşiktas şişli,izmir bunların zihniyeti asla ve asla değismez saygılarımla
    Cevapla
  • YANLIŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    halk bilmese Halık bilir der atalarımız veren el alan el den üstündür.ayrıca biz yapalım onlar içinde hidayete gelen olabilir.biz hizmetle mükellefiz.insanı yaşat ki devlet yaşasın.kim olursa olsun.isterse hep orada chp kazansın biz insan olan her yere hizmet etmekle güçlü olabiliriz bugün olmasa yarın yapılan hizmetler karşılığını kesin alacaktır.partizanlık eski Türkiye de kalmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi