Sayan: CHP'deki hukuksuzluğu anlatsam

CHP eski MYK Üyesi Savcı Sayan, "CHP kongresindeki hukuksuzlukları anlatırsam burada beyniniz döner" dedi ve çarpıcı bir iddiada bulundu:

Sayan: CHP'deki hukuksuzluğu anlatsam
Sayan: CHP'deki hukuksuzluğu anlatsam
GİRİŞ 06.01.2015 11:19 GÜNCELLEME 06.01.2015 11:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sayan, açıklamasında,"CHP'nin kongresinde yapılan hukuksuzlukları açıklarsam beyniniz döner" dedi.

Savcı Sayan'ın A Politik programındaki açıklamlarının öne çıkan bölümleri şöyle:

"Gürsel Tekin hayal kuruyor"

"Hayal kurmak güzel bir şey. İnsan hayal kurmadan yaşayamaz. Gürsel Bey de bir hayal kurmuş kafasında canlandırmış. Elbette ki en yüksek oyu alma iddiasını dillendirmek onun en doğal hakkıdır ama böyle bir şey yok. Sokak böyle bir şey söylemiyor. Ben de tam tersini söylüyorum. CHP 2015 seçimlerine Kılıçdaroğlu ile girerse hayatındaki en büyük yenilgiyi alacak. Çünkü Kılıçdaroğlu CHP'yi tanımıyor tabanını da bilmiyor halkı da bilmiyor. Gürsel Tekin sadece Twitter üzerinden ya da Kadıköy'de yaptığı anketten bahsediyorsa Gürsel Tekin haklıdır. Çünkü Twitter'a göre CHP yüzde 60'larda..."

"Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'ne giremeyecek"

"Süleyman Soylu doğru söylüyor. Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'ne giremeyecek. Çünkü istifa etmek zorunda kalacak. Onu ne cemaat kurtarır, ne ben kurtarırım ne de Gürsel Tekin'in iddiaları kurtarır. Paralel örgüt Sarıgül'e güvenmiyor. Kılıçdaroğlu kaybettiğinde ise yerine yerleştirecek adam bulamadılar. Sarıgül'e kumpas kuruyorlar. Baykal'a kim kumpas kurduysa Sarıgül'e kumpas kuranlar aynı kişiler."

"Kılıçdaroğlu Bursa'da üç tane TV'nin ortak yayınında bir iddiada bulunmuştu. Yüzde 30'un altında oy alırsak o zaman istifa ederim demişti. Gürsel Bey de o zaman yüzde 35 bandındayız demişti. İkisi de çıkmadı bu sefer de çıkmayacak. Gürsel Bey İl Başkanlığından geldiği için gaz vermeyi bilir. Ben Türk halkına müjde veriyorum Kılıçdaroğlu asla Başbakan olamayacak."

"Kılıçdaroğlu'nda oyun bitmez"

"Kılıçdaroğlu önce yumuşak söylemlerle aday olmayacağım diyerek Baykal'ı gönderdi. Daha sonra ise Önder Sav gibi bir siyasetçiyi arkasına aldı ve onu da harcadı çantasını eline verdi evine gönderdi. Sonra kendi yapısını kurmaya çalıştı. Baktı ki Sarıgül var onu da yemeye çalışıyor. Ama Sarıgül kendisini yedirmeyecek."

"AK Parti 2015'de yüzde 50'nin üzerinde oy alacak"

Emine Ülker Tarhan yerinde bir tespit yapmıştır.  Türkiye'de korsan muhalefet daha fazla rağbet görüyor. Buradan bir iddiada daha bulunuyorum.  AK Parti 2015 seçimlerinde yüzde 50'nin üzerinde oy alacak. Bu kayıtları zamanı geldiğimizde tekrar izleyeceğiz. Ak Parti'nin puanına yüzde 10 eklenecek. Ak Parti bugüne kadar alamadığı oyu alacak.

"CHP Kongresindeki hukuksuzlukları anlatsam size burada beyniniz döner"

Parti meclisine giremeyenler alttaki insanların oylarını kendi oylarına eklediler ve kazandılar. Şimdi Genel Başkan Yardımcılığı yapıyorlar. Bütün bunların belgeleri var. Ben sizin ciğerinizi bilirim. Şimdi sen Sarıgül'ün oğlunu ve eşini bahane ediyorsun oğlunu sen aday yapmadın mı? Eşini sen adaya yapmadın mı?

KAYNAK: KANALAHABER
YORUMLAR 4
  • fuat 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu sayan akp hakkında bir iddia ortaya atsa onu methedenler taşlamaya başlar.bu ülke acayip bir ülke.
    Cevapla
  • aHMET Ali Şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    savcı bey bu söylediklerinizi not ediyorum REKOR için biz hazırız TÜM TÜRKİYE AK PARTİ ZAFERİ Nİ BEKLİYOR
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    savcı sayan seni seviyorum adamın dibisin harbi ve gerçekçi birisin 90 yıllık chpe bir yana sen bir yana helal vesallam
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Bütün CHPli vekiller bir araya gelse SAVCI SAYAN kadar dürüst olamazlar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi