Destici'den flaş açıklama! O partiye yeşil ışık

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim ittifakı konusunda MHP'ye göz kırptı.

Destici'den flaş açıklama! O partiye yeşil ışık
Destici'den flaş açıklama! O partiye yeşil ışık
GİRİŞ 10.01.2015 21:09 GÜNCELLEME 10.01.2015 21:09
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Destici, 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü nedeniyle Çukurambar Mado'da basın organlarının temsilci ve muhabirleri ile kahvaltılı sohbet toplantısında buluştu.

''MHP İLE AYNI KÖKTEN GELİYORUZ''

Destici; "Seçimde MHP ile ittifak yapacağınız değerlendirmeleri yapılıyor?" sorusu üzerine, "MHP ile aynı kökten geliyoruz. Bu kamuoyunun yakıştırmasıdır, belki tabanların arzusudur. Seçim öncesi bu yakıştırmaları doğal karşılıyorum. Ancak görüşmemiz, oturup konuşmuşluğumuz olmadı" dedi. Destici, Saadet Partisi ile de bir görüşmelerinin olmadığını söyledi.

YORUMLAR 48
  • bilgin 9 yıl önce Şikayet Et
    ey türk milletinin için den çıkmış, milliyetçi ve muhafazakar partiler, ülkemiz bölünmesin diye allah rızası için bir araya gelin. ittifak güzel olacak inşallah.
    Cevapla
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Destici haklı, Nizam-ı Alem fikriyatını partiden dışlayınca parti otomatikman MHP'ye dönüştü. Ama yarın gerçek Alemde Rahmetli Yazıcıoğlu'nun yüzüne nasıl bakar bilemiyorum.
    Cevapla
  • Celil 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralel yapı AKP yi deviremeyince şimdi karşısına güçlü bir muhalefet çıkarmak istiyor. Plan şu; önce mhp ile bbp birleştirilecek akabinde sp ile chp'yide dahil edecekler. Sonra tek bir parti gibi seçime girecekler, cumhur başkanlığı seçimi gibi. amaç akp yi zayıflatmak, dolayısıyla birinci parti olarak sandıktan çıkmasalarda akp yi koalisyona zorlamak ve koalisyon hükümetlerine ülkeyi teslim ederek, ülkeyi o eski karanlık günlerine geri döndürmek.
    Cevapla
  • HAZIM 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu demek oluyor ki AKP yüzde 50 nin üzerinde oy alacak. Desticiye tavsiyem AKP'nin dışında hepiniz birleşin !!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • sayderi 9 yıl önce Şikayet Et
    desti kırılmış nasıl parçaları toplarım derdinde ama zor dostum zor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!