Emine Ülker Tarhan: İncindim ve üzüldüm

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan taburcu oldu

Emine Ülker Tarhan: İncindim ve üzüldüm
Emine Ülker Tarhan: İncindim ve üzüldüm
GİRİŞ 23.01.2015 11:42 GÜNCELLEME 23.01.2015 11:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, kendisine yönelik eleştirilere ilişkin, "Her ne kadar bir linç kampanyasına dönüştürüldüyse de bundan da incindiğimi, üzüldüğümü ifade etmek isterim. Özellikle muhalefet sözcülerinin direkt hedef alması bizi, beni oldukça üzdü" dedi.

Tarhan, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinden taburcu oldu.

Hastane çıkışında partililerin sevgi gösterisinde bulunduğu Tarhan, gazatecilere yaptığı açıklamada, rahatsızlığı süresince destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

"Her ne kadar bir linç kampanyasına dönüştürüldüyse de bundan da incindiğimi, üzüldüğümü ifade etmek isterim. Özellikle muhalefet sözcülerinin direk hedef alması bizi, beni oldukça üzdü" diyen Tarhan, şöyle konuştu:

"Ancak aynı zamanda bir korkunun göstergesi olduğunu düşünüyorum. Aslında gerçek mücadele insanlarına ne kadar ihtiyacı var bu toplumun onu da hissettim. Bu anlamda rahatsızlığım sırasında bana destek olanlara özel teşekkürle birlikte şu anda ayaklarım üzerinde seslenmek istiyorum linç kampanyası yapanlara da. Bu ülkede yolsuzlukların, hırsızlıkların, cinayetlerin nedeni kirlenmiş bir iktidardır ve ona 13 yıldır engel olamayan işe yaramaz, becereksiz bir muhalefettir. O yüzden bu süreç belki bir turnusol kağıdı olmuştur. Ben, bu iki anlayışla da mücadele için, benim ve arkadaşlarımın artık Anadolu yollarına düşmesi boynumuzun borcudur."

Bir gazetecinin rahatsızlığının sebebini sorması üzerine Tarhan, hastalığının inişli çıkışlı bir seyir izlediği için kötüleştiğini ve yakın takibe alındığını söyledi. Tarhan, "Ancak sağlık mahrem bir konudur, alenen bir şov vasıtası haline çevrilmemesi gerektiğine inanırım ben" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Hülya 9 yıl önce Şikayet Et
    yataktan kalkip..kürsüye kosmus bi haali var, her gördügümde hemen hemen ayni görüntü..saca basa bak
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    vay be çok üzüldüm duygu sömürüsü ne sana oy verir bu millet nede chpeye yemezler anca gidersin millet ALLAH korsun yetki vermesin neler yaparsınız neler düşünmek bile dehşet vesallam
    Cevapla
  • Vatandaş-Turkey 9 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun dileklerimizle; iyi siyaset ve siyasetçi olmanız yönünde, Ülkemiz ve insanımızın geleceği adına siyasetçi ve bürokratlara ciddi ihtiyacımız var diyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek