AK Partili Ataş: Tarihin en önemli seçimi

AK Partili Mustafa Ataş Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin öneminden bahsetti.

AK Partili Ataş: Tarihin en önemli seçimi
AK Partili Ataş: Tarihin en önemli seçimi
GİRİŞ 24.01.2015 14:00 GÜNCELLEME 24.01.2015 14:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, "2015 genel seçimleri bugüne kadar yapılmış tüm seçimlerin öneminden daha büyük önem arz eden bir seçimdir" dedi.

Erzurum'daki Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda düzenlenen "AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı"na Ağrı, Ardahan, Erzurum, Iğdır ve Kars'tan il seçim işleri başkanları, kadın kolları il başkanları, ilçe ve il başkanları ile parti yöneticileri katıldı.

Ataş, burada yaptığı konuşmada, toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, her seçimde olduğu gibi 2015 seçimleri öncesinde de Türkiye'nin farklı illerinde bölge toplantıları yapmak suretiyle çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Bugüne kadar seçimlerle ilgili 11 ilde bölge toplantısı yaptıklarını anlatan Ataş, "Bugün 12'ncisini yapıyoruz. Bugüne kadar 591 ilçemizin SKM başkanları, ilçe başkanları, kadın gençlik kollarımızın ve ana kademenin seçim işleri başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz bölge toplantılarına 3 binin üzerinde arkadaşımız katıldı" diye konuştu.

Ataş, 2014 Kasım ayında başlayan ilçe kongrelerinin bittiğini, bir taraftan da il kongrelerinin devam ettiğini, kadın ve gençlik kollarının ilçe kongrelerinin de sürdüğünü ve yönetimlerdeki değişiklikler münasebetiyle bilgilendirme toplantıları yaptıklarını ifade etti.

"Bu toplantılar bittiği zaman 5 bine yakın arkadaşımız bu alanda çalışma yapacak. Yani sadece SKM ve seçim işleri başkanları olarak üç kademe, 5 bine yakın arkadaşımız bilgilendirme ve eğitim toplantılarından geçmiş olacak" diyen Ataş, 2010 referandumunda 19 ilde, 2011 genel seçimlerinde 22 ilde, 2014 yerel seçimleri öncesi 26 ilde bu bölge toplantılarını gerçekleştirdiklerini, bu yıl ise 19 ilde bölge toplantısı yapacaklarını vurguladı.

"2015 genel seçimleri Türkiye açısından büyük önem arz etmekte"

Ataş, 25 Şubat'ta bölge toplantılarını bitireceklerini belirterek, "Ondan sonraki süreçte aday adaylarımızın müracaatları, temayül yoklamaları, alt komisyonlarda yürütülecek aday adaylarımıza yönelik mülakatlar, ara komisyon çalışmaları ve üst kurul çalışmalarının sonucunda 7 Nisan'da Türkiye genelinde 550 milletvekili adayımız netleşmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu'na listeler verildikten sonra kampanya döneminin başlayacağının altını çizen Ataş, şunları kaydetti:

"Yine bir seçimin arifesindeyiz. 2015 genel seçimleri Türkiye açısından büyük bir önem arz etmekte. Hiç şüphesiz herkesin kendi atmosferi içerisinde öneme sahiptir. Her seçim döneminde, teşkilat mensuplarımızın huzuruna gelerek 'arkadaşlar bu seçimler çok önemlidir, ona göre bir performans ortaya koymamız ve çalışmamız gerekir' diye tembihat ve telkinde bulunuruz. Yeniden bu tembihat ve telkinde bulunmak istiyorum. 2015 genel seçimleri bugüne kadar yapılmış tüm seçimlerin öneminden daha büyük önem arz eden bir seçimdir. Bu seçimi önemli kılan AK Parti'nin 2002 yılından beri sürdürdüğü değişim ve dönüşüm süreci içerisinde en önemli eşikte bulunmaktadır."

Açılış konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

YORUMLAR 1
  • Taner 9 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasilerde bir seçmenin cehaleti bütün halkın güvenliği için tehlikedir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"