Malkoç: Saffet başarısız bir siyasetçi

MHP'li eski futbolcu Saffet Sancaklı'nın "Ya MHP 7 Haziran'da iktidar olur, ya da savaş çıkar" sözlerine Ak Partili Malkoç'tan cevap geldi.

Malkoç: Saffet başarısız bir siyasetçi
Malkoç: Saffet başarısız bir siyasetçi
GİRİŞ 27.01.2015 13:25 GÜNCELLEME 27.01.2015 13:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

"AYNI BAŞARISIZLIĞI SÜRDÜRÜYOR"

Ak Partili Avukat Şeref Malkoç, "Sayın Sancaklı, futboldaki başarısızlığını siyasette de sürdürüyor. Bütün Türkiye Sayın Sancaklı’nın, Saffet Bey’in futbolda ne kadar başarısız olduğunu özellikle futbolla ilgilenenler bilirler. Aynı başarısızlığını siyasette de sürdürüyor." dedi.

"AK PARTİ TÜM TÜRKİYE’Yİ KUCAKLIYOR"

‘Şimdi tabi MHP şunun ızdırabını yaşıyor, özellikle geçmişte MHP’ye oy veren insanların çok büyük bir kısmı bugün AK Parti’de toparlanıyor. Hatta şöyle bir söz var: Ülkücüler her partide var, o kadar varlar ki MHP’de bile ülkücü kalmış deniyor. Bu kesimler özellikle AK Parti’ye meyledince Saffet Bey gibi arkadaşlar siyaseti de beceremiyorlar. Mikrofonu eline alınca gerekli gereksiz sözleri söylüyorlar. Bir şey var Türkiye’de, eğer AK Parti 12 yıldan beri tek başına iktidarda kalıyorsa ve yapılan anketlerde yüzde 50 ve üzerinde 7 Haziran seçimlerinde oy çıkacağı tahmin ediliyorsa bütün Türkiye’yi kucaklamasından kaynaklanıyor. Doğusunu da, batısını da, Türkünü de, Kürdünü de, MHP’lisini de, CHP’lisini de kucaklamasından kaynaklanıyor. MHP’nin yöneticilerinden aklı başında olan insanlar vardır. Böyle Saffet Sancaklı gibi arkadaşların yanlış, anlamsız ve Türkiye’ye zarar verecek olan sözlerini durduracak kanaatindeyim.’

Ak Partili Avukat Şeref Malkoç, gündemdeki konuları A Haber'de Banu El’in sunduğu Gece Ajansı programında değerlendirdi.

YORUMLAR 5
  • Hereke 9 yıl önce Şikayet Et
    Saffet sancaklı biraz abartmış olabilir fakat 3 büyük takımda başarı ile futbol oynamış türkiye milli takımında forma giymiş bir saffet sancaklıya başarısız demek büyük ayıptır.Siyasetçi saffet sancaklı çok başarılı olmayabilir fakat 7 haziran kocaeli milletvekili olucak şimdiden hayırlı olsun.
    Cevapla
  • menduh 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş bu ülke ne çekiyorsa bu örümcek kafalardan çekiyor nereden geldiği belli olmayan cibilliyetsiz adam sende
    Cevapla
  • aliveli 9 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme ulke yuslavya olma yolunda
    Cevapla
  • hayratlı 9 yıl önce Şikayet Et
    senin icicn farketmez yugoslavyaya gidersin orda savaş cıkarsa gene buraya gelirsin
    Cevapla
  • savaş 9 yıl önce Şikayet Et
    dil surçmesi olmuştur mhp iktidar olamazsa partide savaş çıkar demek istemiştir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?