Saadet Partisi'nden Holokost tepkisi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın Holokost Anma Günü’nü eleştirdi.

Saadet Partisi'nden Holokost tepkisi
Saadet Partisi'nden Holokost tepkisi
GİRİŞ 29.01.2015 15:16 GÜNCELLEME 29.01.2015 15:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, hükümetin iyice borç sarmalına girdiğini ve bundan çıkmak için artık dar gelirli vatandaşların ufak birikimlerine göz diktiğini söyledi. Konut almak için beş yıl süreyle bankalara para yatıran vatandaşlara yüzde 15 yardım sözü verilmesinin hükümetin sıcak paraya olan ihtiyaçtan kaynaklandığını söyleyen Aydın, Ankara’da bu yıl ilk kez kutlanan Holokost Anma Günü’nü de “yarın Türkiye sözde Ermeni soykırımını tanımaya zorlanacak, bunun önü açılıyor” diye eleştirdi.

YORUMLAR 8
  • ESKİ AKP Lİ 9 yıl önce Şikayet Et
    OYLARIMIZ SAADET PARTİSİNe
    Cevapla
  • Sabit Kal 9 yıl önce Şikayet Et
    2.Aksine, Nazi gemileri ile Filistin topraklarına taşınan, oraya yerleştirilen ve Araplarla savaşıp, onları yok eden yahudileri Hitler öldürdü palavra ve propagandası yapmışlar, dünyayı acındırmışlar ve üç yıl sonra kurulan İsrail'i tüm dünyaya itirazsıy kabul ettirmişlerdir. Türkiye'nin bu palavralara inanması ve bu sahte katliamı anması, Müslümanların 11 Eylül'e inanıp onu anması gibi bir şey. 70 sene önceki bu oyuna kanıp anacağınıza, Diyanet İşleri Başkanı'nın belirttiği gibi 10 sene içinde öldürülen 12 milyon müslümanın katliamını anın, şu anda her gün öldürülen müslümanları anın.
    Cevapla
  • Sabit Kal 9 yıl önce Şikayet Et
    1.Holokost, bir kaç yıl sonra kurulacak İsrail devletine uluslararası dayanışma sağlamak için Siyonistler tarafından planlanan ve Hitler'e yaptırtılan, ancak bildirildiği şekliyle asla vuku bulmayan Almanya'nın 11 Eylül olayıdır. O zamanlar Dünya harbi çıkaracak, Çar'ı, Hilafeti, Osmanlıyı, Çin kralnı yok edecek kadar güçlü bir siyasi ve maddi güce sahip Siyonistlerin, kurulacak İsrail için her birine acil ihtiyaç duyulan yahudileri (kendi buluşları) Hitler'e öldürtecek kadar aptal değil.
    Cevapla
  • akparti 9 yıl önce Şikayet Et
    akparti ile uğraşmaya devam ettikçe sonunuz hdp den beter olacak akıllı olun
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    paralelnin oyuncagı saadet partisi kamalak paralenin bir numaralı sözcüsü gibi bu beyefendi ona baksın önce millet bunlara asal güvenmiyor vesallam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!