Linçten kurtulan kaymakam istifa etti

Uludere'de 34 kişinin ölümünün ardından taziye için gittiği Gülyazı'da linç edilmek istenen Kaymakam vekil adaylığı için istifa etti.

Linçten kurtulan kaymakam istifa etti
Linçten kurtulan kaymakam istifa etti
GİRİŞ 11.02.2015 14:54 GÜNCELLEME 11.02.2015 14:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Uludere’den Balıkesir’in Gömeç İlçesi’ne atanan Naif Yavuz, memleketi Muş’tan Ak Parti’den milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden ayrıldı.

Kaymakam Yavuz, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda, "Saygıdeğer hemşerilerim, 10 yıldır mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum mülki idare amirliği mesleğimden ayrılıyorum. Demokratik bir anayasaya sahip yeni Türkiye’de birlik ve beraberliğimizi bir an önce sağlamamız, tarihi bir sorumluluk olarak karşımızda durmaktadır. Bu tarihi sorumluluğu yerine getirme umudu, azmi ve kararlılığıyla, barışın, sevginin ve hoşgörünün şehri olan güzel Muş’umuza hizmetkar olmak için 25. dönem milletvekili aday adayıyım. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

DHA muhabirine konuşan Naif Yavuz, hemşerilerinin talebi üzerine böyle bir karar aldığını belirterek, "Eğer bizi aday gösterilip seçilirsem, vatandaşlarımıza hizmetimizi bu kez parlamentoda sürdürmek istiyorum" dedi.

 

ULUDERE’DE LİNÇ EDİLMEK İSTENMİŞTİ
 
Naif Yavuz, Şırnak’ın Uludere İlçesi’nde Kaymakam olarak görev yaparken, 28 Aralık 2011’de hava operasyonunda yaşamını yitiren 34 kişinin taziyesine gittiği Gülyazı Köyü’nde kalabalığın saldırısına uğramış ve linç edilmek istenmişti.
 
Naif Yavuz, 2012 yılında Türk İdareciler Derneği’nin verdiği ’Yılın İdarecisi’ ödülünü dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’dan almıştı.

YORUMLAR 16
  • Yakup 9 yıl önce Şikayet Et
    Muş için en hayırlısı özgür ömer yıldız inşallah bu adamı harcamazlar
    Cevapla
  • ahmet biçici 9 yıl önce Şikayet Et
    muş icin hizmet icin liyakati olan birilerini istiyoruz lütfen hizmet insanını secerken muşun genelinde aday adayları hakkında anket yapılsın dr özgür ömer YILDIZ gibi başarılı insanları teamül denilen kirli oyunda harcamasına müsade edilmesin kim hak ediyorsa ona verilsinki muş kazansın saygılar
    Cevapla
  • Şenol çiftçi 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kaymakam Uludere olayında devlet icin canını ortaya koyarak fedakarlık göstermiştir. Umarız yetkililer ahde-vefa gösterirler.
    Cevapla
  • dvvbbb 9 yıl önce Şikayet Et
    Hewallar kaymakamı ünlü yaptılar:)
    Cevapla
  • alanya 9 yıl önce Şikayet Et
    desenize bu akp sonunu hazirliyor, 34 kisi oldu adam odul aldi bide simdi vekillik hemde aday oldugu yer mus, bunlar milletle dalga geciyir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar