Kılıçdaroğlu gençlerle tavla oynadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Denizli'de gençlerle tavla oynadı.

Kılıçdaroğlu gençlerle tavla oynadı
Kılıçdaroğlu gençlerle tavla oynadı
GİRİŞ 13.02.2015 07:57 GÜNCELLEME 13.02.2015 07:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde geldiği Denizli'de üniversite öğrencilerinin ağırlıkta olduğu kafelere çat kapı ziyaretlerde bulundu.

Yoğun ilgiyle karşılaştığı gençlerle tavla oynayıp sohbet eden Kılıçdaroğlu, "Gençlerle beraber olmak dünyanın en güzel şeyi. Keşke hepimiz genç olsak" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde özel uçakla Denizli'ye geldi. Çardak Havaalanı'nda CHP milletvekilleri Adnan Keskin, Mahmut Tanal, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve partililer tarafından karşılanan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, havaalanına kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı. Daha sonra büyük bir konvoyla Denizli kent merkezine giden Kemal Kılıçdaroğlu Kınıklı Mahallesi'nde bulunan kafelere gitti ve çat-kapı ziyaretlerde bulundu. Karşılarında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu gören gençler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gençlerin isteklerini yerine getirip fotoğraflar çektiren Kılıçdaroğlu, ardından bir masada oturup çay içip sohbet etti. 

CHP Lideri Kınıklı Mahallesi'nde gittiği kafenin ardından Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesi'nin karşısında bulunan başka bir kafeye gitti. Burada da aynı şekilde masalara giderek gençlerle fotoğraf çektirip sohbet eden Kılıçdaroğlu, bir gencin tavla oynama isteğini kırmadı. Kamu Yönetimi 3. sınıf öğrencisi Ahmet Taş'ın karşısına oturan CHP Lideri, tavla oynamadaki hünerini sergiledi. Tek el oynan tavlada öğrenciyi yenen Kılıçdaroğlu, "Güzel oyun oldu. Denizli'ye çat kapı yaptım. Gençlerle buluşmak güzel" dedi.


Kılıçdaroğlu'nun çat-kapı ziyaretinden memnun kalan Denizlili gençlerden Mehmet Emin Kesmez, "Kılıçdaroğlu'nu çok seviyoruz. Ani ziyareti bizi hem mutlu etti hem şaşırttı" derken, Buket Teke ise, "Siyasetçilerin çat-kapı ziyareti hoşumuza gidiyor. Kılıçdaroğlu sempatik tavırlarıyla beğenimizi aldı" dedi.

Kafe dışında gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Gençlerle beraber olmak dünyanın en güzel şeyi. Keşke hepimiz genç olsak. Onlar dünyayı daha güzel okuyorlar. Sorunlarını dinlemekten ziyade iş arayanların konuşmalarını dinledim. Zaten bizim işimiz de bu" diye konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra konaklayacağı Dedeman Park Otel'e geçti. Kılıçdaroğlu, yarın akşam saatlerine kadar Denizli'de çeşitli temaslarda bulunacak.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • pasa selo 9 yıl önce Şikayet Et
    biri vatan için geçe gündüz ülkeleri gezer öbürü tavla oynar
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl lider ALLAH aşkına başbakan olsa ALLAH korusun başbakanlıgı kahveye çevirir böyle liderler devlete millete örnek olması lazım bugün tavla yarın devleti meyhaneye bara çevirirler zaten chpde rakıcı milletvekili çok kılıcdaroğluda sakici olur şaka gibi bunlar ALLAH bunlara asla fırsat vermesin amin inşallah vesallam
    Cevapla
  • Ümit YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    arada da camiye gelsen müezzinlik yapsan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...