Seçilirse MHP'de bir ilk olacak!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 22 Şubat’ta yapacağı Muğla İl Kongresi için ilk defa il başkanlığına bir kadın aday oldu.

Seçilirse MHP'de bir ilk olacak!
Seçilirse MHP'de bir ilk olacak!
GİRİŞ 16.02.2015 14:16 GÜNCELLEME 16.02.2015 14:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye’de daha önce sadece Tunceli’de bir kadın atama yolu ile il başkanlığı yaparken, Fatma Kadın Acar seçilirse Türkiye’de MHP’nin ilk seçilmiş kadın il başkanı unvanını alacak.  

Muğlalı basın mensupları ile bir araya gelen MHP Muğla İl Başkan adayı Fatma Kadın Acar, Türkiye’nin bugün ağır şartlarla karşı karşıya olduğunu belirterek, önümüzdeki genel seçimlerin Türkiye’nin akıbetini belirleyeceğini söyledi. Acar, “Bu dönemde vatan ve millet sevgisi dolu kalbimle il başkanlığı için hizmet yarışına girdim. Güçlü bir ekip kurduk. Seçildiğim takdirde MHP’yi Muğla’nın en iyi, en güçlü partisi yapacağız. Çıkılmadık dağ, inilmedik dere, girilmedik ev kalmayacak. Cennet Muğla’nın tüm insanlarını kucaklayacağız. Partimizde birlik ve beraberliği sağlayacağım. Onları anne şefkatiyle kucaklayacağım. Kadın Kolları Başkanlığı döneminde ülküdaşlarımın ablaları oldum, eğer seçilirsem olmaya da devam edeceğim” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Allem de gallemde etseler alacakları oy oranı 12-14 !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!