''Erkek kendine tecavüz ediyor''

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş partisinin grup toplantısında konuştu.

''Erkek kendine tecavüz ediyor''
''Erkek kendine tecavüz ediyor''
GİRİŞ 17.02.2015 13:16 GÜNCELLEME 17.02.2015 13:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşte Demirtaş’ın açıklamalarından satırbaşları:

''GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE KARŞI ÇIKACAĞIZ''

 "(İç Güvenlik Paketi) Gücümüz yettiğince, nefesimiz yettiğince yasanın çıkmaması için elimizdeki bütün gücü kullanacağız, bütün muhalefet milletvekilleriyle ortak hareket edeceğiz, Meclis'i aylarca kilitleyeceğiz. Madem Başbakan 'bu yasa çıkacak' diyor, biz de 'çıkmayacak' diyoruz."

“ERKEK KENDİNE TECAVÜZ EDİYOR”

Kadını döverek tecavüz ederek erkekliğini ispat ettiğini anneden erkekler aslına bunu kendilerine yapmışlardır. Aslında erkekler kendilerine tecavüz etmiş oluyor. Mesele bir minibüs şoförünün sapıklığı değildir. O anlayışı var eden büyüten o felsefeyle hesaplaşmadığımız müddetçe bindiğimiz her dolmuş her uçak girdiğiniz her hastane tehlikelidir. Sadece kamusal alan mı? Girdiğiniz her ev tehlikelidir. Kadınlar açısından güvenli yaşam alanı yoktur.

YORUMLAR 4
  • MUAHKKAK ALLAH DOĞRU SÖYLEDİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayâsızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. NAHL 90 Be Hey Gafil Daha neyi tartışıp neyi yeniden keşfetmenin derdindesiniz. O anlayışı var eden büyüten o felsefe dediğin Kurandan uzak olup sizin buldum edasıyla cıyakladığınız her yöntemdir. Hala akletmeyecekmisiniz. Allahtan korkan başka kimden korkar Allahtan korkmayanda başka kimden korkar ki
    Cevapla
  • Atabey Mirza 9 yıl önce Şikayet Et
    Tek dertleri olaydan siyasi rant elde etmek.
    Cevapla
  • BARIŞ DAĞ 9 yıl önce Şikayet Et
    Dönüp dolaşıp yine Ortadan kaldırdığnız İslam adalet sistenine geliyorsunuz.Sizin aklınıza şaşıyorum doğrusu çözüm sizlerin gözleriniz önünde ve yüz yıllarca uygulanmış ve başarı ile neticelenen sonuçlara rağmen slz halen islam hukuk anlayışından kaçyorsunuz. Bu çürümş kokuşmuş kanunlarla olmayacağı olamayacağını sizlerde göreceksiniz. Tek çare islam ve islam adalet sistemi.
    Cevapla
  • Batmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    "Biz kimsenin namusu drğiliz,namusumuz özgürlüğümüzdür,toplumsal kabustur namus "söylemlerini kadına dayatan,kadının örtüsüyle alay eden,Van'da kadın döven,D.Bakır'da evlatları için eylem yapan annelerin üzerine zabıtalarını saldırtan,sizin zihniyetinizden olmayan kadınları kadın bile saymayayıp aşağılayan,köle olarak gören anlayışı var eden sizin komonist felsefeniz değil mi?Aslında Özgecan umurunuzda bile değil.Siz onun mağduriyetinden siyasi rant devşiriyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!