Necati Mesut Özen Aday Adayı Oldu

TBMM Başkanı Eski Müşaviri Necati Mesut Özen, Kütahya AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Necati Mesut Özen Aday Adayı Oldu
Necati Mesut Özen Aday Adayı Oldu
GİRİŞ 19.02.2015 18:35 GÜNCELLEME 19.02.2015 19:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Müracaat evraklarını AK Parti İl Başkanlığı'na teslim ettikten sonra basın açıklaması yapan Özen, "Tarihi ve doğal güzellikleri ile keşfedilmeyi bekleyen şehrimiz, bakirKütahya'mızı ülkemize ve Dünya'ya tanıtmak, pazarlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza inanmanızı istiyorum" dedi.

Kütahya'ya ve Türkiye'ye milletvekili olarak da hizmet etmek isteğini dile getiren Özen, "Yeni dönemde bir hareket ve bereket gelecek. Daha önceki seçim çalışmalarımızda şunu söylemiştik, Kütahya'mızda her ev bir atölye ve fabrikadır. Yeter ki birlik ve beraberlik içersinde ürettiğimizi pazarlayabilelim. İnanıyorum ki, İnşaallah bunlar olacak.Gerçekler hayallerle başlar. Bizleri her türlü çalışmalarımızda destekleyen, yanımızda olan tüm dostlarımıza, dava kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. 7 Haziran 2015 seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ederim.

Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedef 2023. Gelin hep birlikte Yeni Kütahya ve Güçlü Türkiye'nin temellerini atalım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • MERİÇ 9 yıl önce Şikayet Et
    KÜTAHYA'ya ÖZEN Gerek
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Kütahya ÖZEN İster!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı