Metin Gündoğdu: Şah Fırat isabetli bir karar

BBP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Yerli Düşünce Derneği Başkanı Gündoğdu, Şah Fırat operasyonunun isabetli bir karar olduğunu söyledi.

Metin Gündoğdu: Şah Fırat isabetli bir karar
Metin Gündoğdu: Şah Fırat isabetli bir karar
GİRİŞ 22.02.2015 16:21 GÜNCELLEME 22.02.2015 16:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Metin Gündoğdu, yaptığı açıklamada "Milliyetçi camianın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden itibaren pusulasını kaybetmiş kaptan gibi davranması ve iç güvenlik yasasına karşı çıkmasını, akabinde Süleyman Şah Türbesi Operasyonu’nun da yanlış bir hamle olarak değerlendirilmesini doğru bulmadığını" belirtti.

Gündoğdu, Milliyetçiliği Ulusalcılıkla karıştıran ve kendi tekelinde görenlerin yanıldığını söyledi.

Yerli ve Milli duran Millet Milliyetçileri olduğunu, kendilerini Milliyetçi diye lanse edenlerin ise asıl Ulusalcılık söylemleri ile ulusal blokta yer alan CHP ve diğer gruplarla aynı safa itildikklerini de ifade etti.

Milli reflekslerle yapılan bütün girişimlerin karşısında HDP, CHP, MHP ve diğerlerinin aynı safta yer aldığını söyleyen Gündoğdu, açıklamasına şu ifadelerle devam etti: “Süleyman Şah Türbesi ile ilgili oynanan oyunları fark edemeyen milliyetçiler, siyasi körlük yaşamaktadırlar. Türkiye’nin büyüyen ve günden güne gelişen istikbaline yönelik kurulan tuzakları boşa çıkartmak için atılmış stratejik bir hamledir. Basit hamasetlerle karşı çıkanlar ne yazık ki kurulan tuzağın büyüklüğünden bihaberdir. Türkiye’yi Suriye’de anlamsız bir savaşın içine çekmeye çalışan İsrail ve emperyalist Batı’nın değirmene su taşıyan muhalefetin bu tavrını da garipsiyorum. Düne kadar Suriye’ye girmenin karşısında duranlar, bugün ne oldu ise Türkiye’nin bu stratejik adımını itibarsızlaştırma gayretine düşmüştür. Osmanlı döneminde de benzer stratejik adımlar atılmıştır. Tanklarımız namlularını Şam’a doğru doğrultsa, kendisini namlunun ucuna koyacak kadar Eset  peres olan Kılıçdaroğlu ve benzeri zihniyet, bugün yine bizi şaşırtmadı. Emperyalist Batı’nın ve İsrail’in tam da istediği gibi bir pozisyon aldı.
 Milli davalarında ucuz politik kazançlar peşine düşenlere rağmen, Türkiye’nın doğru yolda ilerlemeye devam edeceğini söyleyen Gündoğdu, açıklamasına şu sözlerle sonlandırdı: “Unutulmamalıdır ki, Türk savaş stratejisinde, hilal taktiği uygulanır. Bu taktik bizi her zaman başarıya ulaştırmıştır. Bugün atılan stratejik adım da, çağımızın hilal taktiğidir.”

YORUMLAR 13
  • ayhan k. 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun Erkişi
    Cevapla
  • isimail serin 9 yıl önce Şikayet Et
    Dogruya dogru emperyalislerin ve icdeki hainlerin turkiyeyi cökrtme pilanlarini anlayan devlete destek verenlere selam olsun
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    orduludur kendisi.bildim bileli bbp partisinde siyaset yapar.ama rahmetli yazıcıdan sonra bbp çizgisini kaybetmiş metin beyde ordan ayrılmıştır.mert bir adamdır.devletin soğru işine doğru demesi ak partiden milletvekili olmak istiyor anlamına gelmez demi erdal bey
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    sizdemi akp'den aday adayı olacaksınız...!
    Cevapla
  • ismet yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİDEN aday olsa vatan haini mi olur? YALÇIN TOPÇU, Ramiz ONGUN gibi Aklı selim insanlar,vatan sevdalılarının arasında olması kadar doğal ne olabilir?
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHINA gurban olurum işte gerçek vatan sever ülkücü metin gündogdu mhpe bahceli bak utan buda ülkücü işte ülkücülük budur ALLAH sayılarınzı çogaltsın amin vesallam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!