Uzunkaya: 7 Haziran dünya için de önemli

Mersin AK Parti'den aday adayı olan Cafer Uzunkaya, 7 Haziran seçimlerinin ülke ve dünya için milat olacağını söyledi.

Uzunkaya: 7 Haziran dünya için de önemli
Uzunkaya: 7 Haziran dünya için de önemli
GİRİŞ 24.02.2015 11:57 GÜNCELLEME 24.02.2015 11:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mersin'de Uzun yıllar Mersin’de çeşitli görevler yaptıktan sonra İski Genel Müdür yardımcılığı ve Basın Yayın daire Başkanlığı ve son olarak  İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Cafer Uzunkaya, milletvekili aday adayı olarak geldiği Mersin’de yaptığı konuşmalarda Haziran ayında yapılacak genel seçimin sadece Türkiye için değil tüm dünya için önemli anlamlar taşıdığını dile getirdi.

Son olarak  Türkiye'nin istihdam politikalarını oluşturan ve yürüten İŞKUR’da Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürütmekte iken 7 Haziran milletvekilliği seçimleri için istifa ederek Mersin'den Ak Parti milletvekili aday adayı olana Cafer Uzunkaya "Yıllardır bu Aziz millet, darbecilerin anayasası ile yönetiliyor olmanın acılarını çekmektedir. Kendisine kurulan tuzak ve engelleri tek tek aşan milletimiz, inşallah 7 Haziran seçimlerinde de en büyük engellerden birisi olan Antidemokratik hükümler içeren Anayasa'yı seçtiği meclisi aracılığı ile tümden değiştirerek kendi anayaasını hazırlayacaktır. Bu sebeple seçimin sonuçlarını sadece ülkemiz insanı değil yeryüzünün tüm mazlum ve mağdur milletleri de büyük bir heyecanla beklemektedir. Bu sebeple, Akdenizimizin incisi Mersin’den Ak parti olarak farklı bir çıkışı ve haykırışı gerçekleştireceğiz. İnancımız  odur ki kazanan bireyler değil; Mersinimiz, ülkemiz, milletimiz ve Insanlık olacaktır.  Mersinimiz bu ağır sorumluluğu 7 Haziran gecesinden itibaren TBMM'de, ve Türkiye kamuoyunda,  Mersin'in ve ülkenin meseleleri ililgili müdrik, güçlü bir kadro ile temsil edilecektir. Elbette bu başarı her zamanki gibi fedâkârâne bir şekilde koşturan Aziz teşkilat mensuplarımızın gayretleri ile olacaktır" dedi.



ACILI BABAYA MİLLETİMİZ VE İNSANLIK ADINA TEŞEKKÜR

Bir hafta önce namus ve iffetini korumasının bedelini  canıyla ödeyen Özgecan'a rahmet dileyen Uzunkaya, "Acıların en ağırının yaşandığı bir ortamda ilk andan itibaren soğukkanlılığını  koruyan, acı ve sıkıntılarımızdan yeni sıkıntılar çıkartmaya çalışanlara prim vermeyen, bütün vakarını ve sağduyusunu koruyan, sevgi, kardeşlik, birlik mesajları veren, saygıdeğer aileyi ve muhterem baba Mehmet Aslan beyefendiye ülkemiz, milletimiz ve insanlık adına şükranlarımı sunuyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR 1
  • Olcay Ebcin 9 yıl önce Şikayet Et
    Destekliyorum.. Ağzınıza, yüreğinize sağlık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?