Berhan Şimşek'ten aday adaylığı başvurusu

Oyuncu ve yönetmen Berhan Şimşek, CHP'den İstanbul 1. Bölge milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Berhan Şimşek'ten aday adaylığı başvurusu
Berhan Şimşek'ten aday adaylığı başvurusu
GİRİŞ 25.02.2015 17:36 GÜNCELLEME 25.02.2015 17:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sözlerine 4 şehit pilotun ailelerine başsağlığı diyerek başlayan Şimşek, aday adaylığı başvurusunda önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bilgi verdiğini dile getirdi.

Şimşek, "Bu bir kontenjan aday adaylığı değil. Bu, arzu ettiğim ön seçime gireceğimi... Sayın İl Başkanıma bu bilgiye verdim, Sayın ilçe başkanı arkadaşlarımızla, tek tek kendilerini arayarak, önce hiç kimseye bilgi vermeden parti nezaketi gereği bu bilgileri paylaştım" dedi.

Berhan Şimşek, Türkiye'nin yol ayrımında olduğunu ifade ederek, "Önümüzdeki seçimde Türkiye hukukun üstünlüğüne inan insanlara, insan haklarına saygılı, özgürlükleri çoğaltan, kamu yönetimini saydamlaştıran bir ülke olacak ya da birilerinin elinde istedikleri gibi basa basa yok edecekleri bir ülke olacak. Onun için biz bu anlayışla yola çıkıyoruz. Ülkeye, barışı, özgürlüğü ve kardeşliği getirmemiz gerekiyor" dedi. 

"EVİMDE RAHATTIM AMA..."

Berhan Şimşek, 3 yıldır siyasetten uzak olduğunu dile getirerek, "Evimde rahattım ama aynaya bakıp şunu söyledim 'Berhan Şimşek, ülken rahatsızsa, senin rahatlığın para etmez kardeşim. Çıkacaksın elini, yüreğini taşın altına koyacaksın'. Bu ülkeyi barıştıracağız, birleştireceğiz, ürettireceğiz. Bu anlayış içerisinde tarihi bir vebaldir bizim dile getirmemiz gerekenler. Bu toprağın altında yatanlara borcumuz var bizim" şeklinde konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • delü 9 yıl önce Şikayet Et
    hah sende katıl bu başarışızlıklar karvanına ne işin var filimine baksen
    Cevapla
  • Nuh 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz böyle rahattık. bizim rahatlığımız seni rahatsız etmiş belli.
    Cevapla
  • klas 9 yıl önce Şikayet Et
    Milletin bir rahatsızlığı yok. Ama köşeyş kapmış hanedan gibi devleti ve milleti sömüren bir chp oldugu kesin. Millet chp den rahatsız.. bunu billmeniz yterlidir. İiş bankasından chp yi defetmek lazım ayrıca
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası