Kılıçdaroğlu, Tekin'in 'hata'sını düzeltti!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in 'gazetelere el koyma' sözünü düzeltti.

Kılıçdaroğlu, Tekin'in 'hata'sını düzeltti!
Kılıçdaroğlu, Tekin'in 'hata'sını düzeltti!
GİRİŞ 03.03.2015 15:52 GÜNCELLEME 03.03.2015 15:52
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP’nin iktidara gelmesi halinde ilk iş olarak iktidara yakın medyaya el koyacaklarını söylemişti.

Kılıçdaroğlu bununla ilgili, “Onların gazetelerine el koyacağız diye bir şey yok. Biz kimsenin gazetesine el koymayız” dedi.

GÜRSEL TEKİN NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, partisinin İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın Sümeyye Erdoğan’a suikast hazırlığı yapmakla ilgili gazetelerde çıkan haberlere sert tepki göstermiş, “8- 9 Haziran’da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır” demişti.

YORUMLAR 16
  • Tulumtaşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Gürsel Tekin efendi, bizim köyde bi laf var; "Harmanı yakacam diyen desde'ye eremez" derler. ...
    Cevapla
  • bekir cizmeci 9 yıl önce Şikayet Et
    Birisi olmayacak duaya amin diyor ve kendisine beylik verilince neler yapabilecegini itiraf ediyor,digeri bunu sozum ona duzeltiyor.Tut kelin perceminden,ne gecer eline..
    Cevapla
  • Atış 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri de iktidara gelemiyeceklerini biliyorlar onun için bol keseden atıyorlar.
    Cevapla
  • Alperen 9 yıl önce Şikayet Et
    Gecenler de iktidar yanlisi gazetelerin sayisina baktim birde muhalefetin ,muhalefetin gazete sayisi tam 2-3 kat fazla...Birde Bbc ,Cnn gibi bir sürü yabanci gazeteleride sayarsak CHP neden agliyorki,yalan söäylüyorki
    Cevapla
  • Güven 9 yıl önce Şikayet Et
    Tekin anti-AKP cilerin dile getiremediğini söyleme cesaretinde bulunmuştur. Zaten yıllardır gizlice yaptıklarınızı itiraf etmiştir. Tepki toplayınca geri adım atmak, niyetinizi değiştirmez. Bu millet sizi iktidara getirirse başına gelecekleri çok kötü tecrübe etmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!