AK Partililerin elindeki son anket sonucu

Bazı anket şirketlerinin 'Yüzde 40'ların altına düştü' iddiasına AK Parti'den yanıt geldi.

AK Partililerin elindeki son anket sonucu
AK Partililerin elindeki son anket sonucu
GİRİŞ 14.03.2015 16:04 GÜNCELLEME 14.03.2015 16:06
Bu Habere 167 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti'yi yüzde 40'ın altında gösteren anketlerin gerçekçi olmadığını belirterek, kendilerinin yaptırdığı anketlerde oy oranlarının yüzde 50 seviyesinde olduğunu söyledi.

 "Bizim yaptırdığımız anketlerde, AK Parti şu anda yüzde 50'ler seviyesinde seyrediyor" diyen Aydın, milletin bütün siyasi partileri izlediğini, akı da karayı da gördüğünü vurguladı. Aydın, şöyle konuştu:
 
 "Kim millet adına siyaset yapıyor, milletin sorunlarıyla kim ilgileniyor, dertleriyle kim dertleniyor ve çözümü noktasında kim samimi gayretleri ortaya koyuyor, millet bunu görüyor. Millet ile AK Parti arasında ciddi bir güven ortamı sağlandı. AK Parti olarak biz gücümüzü milletten aldık, millete güveniyoruz. Milletimiz aynı şekilde bize güveniyor. Bu güven son yapılan anketlerde de devam ediyor. Dolayısıyla en ufak bir sıkıntı yok. 7 Haziran seçimlerinde inşallah milletten bize Anayasa'yı değiştirecek çoğunluğu istiyoruz. Çünkü muhalefetin Anayasa konusundaki samimiyetsizliğini de millet gördü. Uzlaşma Komisyonu'na eşit üye vermemize, 60 madde oybirliğiyle geçmesine, altına imza attıkları maddeleri çıkarmaktan bile imtina ettiler. Bu derece samimiyetsiz bir yaklaşım var. Aynı şekilde Çözüm Süreci'ndeki samimiyetsizlikleri de ortada... Bu ülkenin, milletin temel problemleri noktasında millet adına değil, millete rağmen ortaya koymuş oldukları adımlar ortada. Halkımız aydınlanmış, her şeyi çok iyi biliyor ve çok net görüyor. Bu seçimde de inşallah yeni Türkiye'nin inşası noktasında hem Çözüm Süreci hem paralelle mücadele hem de yeni Anayasa konusunda AK Parti'ye Anayasayı değiştirecek çoğunluğu vereceği kanaatindeyim."

YORUMLAR 167
  • KADİR 9 yıl önce Şikayet Et
    daha önce ailecek ak partiye vermişmişler, güldürmeyin çene ağrıdı:)
    Cevapla
  • sedat 9 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcumu bunlar kalıteli diyosun takım tutar gibi parti tutmayin iş yapıyorsa bi elde sen at arkadan bakacagına mhp diye bi partı oldugu için utanıyorum ben ya yıllarca insanlari birbirine kırdıran bi parti mhp
    Cevapla
  • Çılgın işçi 9 yıl önce Şikayet Et
    Akparti süper Allah yollarını her daim açık etsin
    Cevapla
  • Ferah 9 yıl önce Şikayet Et
    AK partinin oyu %40 ın altına düşmez genel seçiim Sonuçlarının % 44- 46 bantında olacağını tahmin ediyorum
    Cevapla
  • rizeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin oyu yuzde kirk sekizlerde gercek budur kimse kimseyi kandirmasin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü