TKP'liler Çanakkale'de yine iş başında

Çanakkale'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti aleyhine slogan atan Türkiye Komünist Partisi üyesi 8 kişi gözaltına alındı.

TKP'liler Çanakkale'de yine iş başında
TKP'liler Çanakkale'de yine iş başında
GİRİŞ 14.03.2015 16:30 GÜNCELLEME 14.03.2015 16:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Çanakkale Kolin Hotel'de 14 Mart Tıp Bayramı törenine katıldığı dakikalarda, Demircioğlu Caddesi'nde İl Örgütü bulunan Türkiye Komünist Partisi üyesi bir grup, 4'üncü kattaki dairenin balkonuna 'Hırsıza, Katile, Yobaza Geçit Yok' yazılı ve üzerinde Berkin Elvan'ın resmi olan bir afiş astı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümeti aleyhine sloganlar atan gruba, polis müdahale etti. İçeriden polis zoruyla çıkarılan parti üyeleri slogan atmaya devam edince arbede çıktı.

Kısa süreli arbede sırasında polis, partililerin ağzını kapatmaya çalıştı ve yere yatırdıkları 2 göstericiye kelepçe taktı. Toplam 8 gösterici gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, Kolin Hotel'deki programını tamamlayıp, Kordon Boyu'ndaki toplu açılışa geçti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • poker 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar muhalefet deilki. Bunlar soros vakıflarının alman vakıflarının beslediği vesiakli göstericiler. Bunların fikride yok zikride. sadece işbirlikçi kullanılan veletler
    Cevapla
  • Kürşat Atakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Malum zat efendi, bak ne güzel söylüyorsun muhaliflere de söz hakkı var diye, bizde de var söz hakkı ama küfür etme, iftira atma, aşağılama, hakaret etme diye bir hak yok dünyanın hiç bir yerinde, bunların koministliği parayı bulana kadar hala hangi akılla komünizm denen fikri savunurlar anlamıyorum yıl olmuş 2015 dünya bıraktı komünizmi bir bizim aklı evveller kaldı savunan
    Cevapla
  • malum zat 9 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın her demokrasisinde iktidar kadar muhaliflere de söz hakkı var. kimse gocunmasın- yadırgamasın.
    Cevapla
  • muallim53 9 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında şehitlerin kemiklerini sızlatan, halkın huzurunu bozan ve bozmakta kararlı bu melğunlara yüz verirsen astarını da isterler ve de olan hepimize olur; ölen kurtulur ama yaşayanlar ve de gelecek nesillerin hali nice olur. Allah(c.c.) yar ve yardımcımız olsun. Kötülerin hakkından gelsin.(Âmin)
    Cevapla
  • Geçit Yok 9 yıl önce Şikayet Et
    Komünist Yobazlara geçit yok!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor