Sakık'dan "it sürüleri" açıklaması

Ağrı Belediye Başkanı BDP'li Sırrı Sakık, "it sürüleri" ifadesine gelen tepkiler üzerine Twitter'dan açıklama yaptı.

Sakık'dan "it sürüleri" açıklaması
Sakık'dan "it sürüleri" açıklaması
GİRİŞ 19.03.2015 08:08 GÜNCELLEME 19.03.2015 08:09
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Sırrı Sakık, "Buradaki polisler, çekim yapanlar, not tutanlara aynı şeyi tekrarlıyorum. Onlar it sürüsüdür, onlar bu halka düşmandırlar" sözlerine gelen tepkilere Twitter'dan yanıt verdi.

Sakık, mesajında "Bugün Ağrı Newrozunda yaptığım konuşma manipüle edilerek Mustafa Kemal ve onun askerlerine hakaret olarak yansıtılmıştır. Konuşmamın özü şudur; Geçen yıl batıdaki il ve ilçe teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımız "M. Kemal'in askerleriyiz" kisvesiyle yürüyüş yapan vandallar tarafından linç edilmiştir. O vandallara yaptığım hakaret yüzünden hakkımda soruşturma açıldı ve 1 Nisan'da bununla ilgili mahkeme gerçekleşecektir. Asla M.Kemal'e ve de ona inanan insanlara değildir sözüm! Sözüm bunu kullanarak vandalizm yapanlaradır. Bugünkü vurgum, linç edenlere hiç hukuk işlemezken bana alelacele açılan soruşturma ve hukuksuzluğaydı! Sözü tersten anlayan vandallar!!Şimdi anladınızmı ne demek istediğimi?" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 24
  • Harun 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes karşısındakini kendi gibi bilirmiş. Ne varsa içinde, o sızıyor dışına. Güzel hasletleri iflas etmiş, yazık. Vandal tarifini yaparken kendi gibi şakilerin, tıyneti bozukların kobani bahanesiyle yaptıkları terörden bahsediyor sandım, halbu ki başka imiş derdi. Bunlar kukla, bunları yönlendirenlerin, ipini elinde tutanların tek dertleri var, o da İslamiyet ve Müslümanlar.
    Cevapla
  • Sakirt 9 yıl önce Şikayet Et
    Dogru demis agzina saglik 4o yilin birinde dogru laf etmis
    Cevapla
  • bozkurt 9 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi isteyen biri önce kendisi demokrat olmalı. Güçlüye hakaret edenler gücü ele geçirdiğinde adaletli ve hakkaniyetli olamayanlar kadar ahmak yoktur bu dünyada
    Cevapla
  • ferruh 9 yıl önce Şikayet Et
    belediye başkanı değil de kendini başkan zannediyor işini yapsa ya insanlar reklam için çirkefçe konuşmak nedir allah aşkına
    Cevapla
  • Malatya 9 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sevmem kendisini ama bu konuda sonuna kadar haklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak