MHP Kurultayı'nda bir tek o isim yoktu

Yeniden milletvekili olmak için başvuru yapmaması çok konuşulan Engin Alan, MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na katılmadı.

MHP Kurultayı'nda bir tek o isim yoktu
MHP Kurultayı'nda bir tek o isim yoktu
GİRİŞ 21.03.2015 15:11 GÜNCELLEME 21.03.2015 15:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 11. Olağan Büyük Kurultayı öncesinde, adı özellikle ön plana çıkmasına rağmen milletvekili olmak için başvurmayan Engin Alan kurultay salonunda yerini almadı.

Yeniden vekil olmak için başvuru yapmamasının nedenini açıklamayan ancak kişisel Twitter hesabından yaptığı serzenişli paylaşımıyla dikkat çeken Engin Alan, Ankara Spor Salonu'nda yapılan vekillere ayrılan bölümde yoktu.

Balyoz Davası'nın sanıklarından Emekli Korgeneral ve MHP Milletvekili Engin Alan'ın yeniden aday olmaması çok konuşulmuştu. Yusuf Halaçoğlu'nun ise sosyal medyada yaptığı "Alan sabıka kaydı engeline takıldı. Oğan'ın da kendi arzusu" açıklamaları ortalığı fena karıştırmıştı.

YORUMLAR 4
  • Salih 9 yıl önce Şikayet Et
    Mesajlarda hatasız yazılmış kelimeleri bulunuz.
    Cevapla
  • mesut 9 yıl önce Şikayet Et
    eminimki türk bile değilsin ama bu ülkede türküm demek çok iy. prim yapıyor kaldıki mhp yi niye bu kadar büyütüyorsunuzki boş boş yaşayan bir parti önemsiz yani
    Cevapla
  • Birisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar yanlış anlamayin beni müslüman olarak öleceğini söylemiyor türk öleceğini söylüyor ırkçılık böyle birşey galiba
    Cevapla
  • dadas 9 yıl önce Şikayet Et
    Kişi kendinden bilir karşındakini.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!