Faruk Çelik'ten Arınç-Gökçek kavgası yorumu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasındaki polemikle ilgili konuştu.

Faruk Çelik'ten Arınç-Gökçek kavgası yorumu
Faruk Çelik'ten Arınç-Gökçek kavgası yorumu
GİRİŞ 27.03.2015 18:09 GÜNCELLEME 27.03.2015 18:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Habertürk’te canlı yayına katılıp gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Çelik, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek arasındaki kavga için  "Herkesin 13 yıldır söyleyeceği şeyler olabilir. Birikmiş şeyler olabilir" diye konuştu.

'HOŞ OLDUĞUNU SÖYLEYEMEM'

Üç dönem kurula nedeniyle aday olamayacak isimlerden biri olan Faruk Çelik yaşananlara ilşkin şunları dile getirdi: "Başbakanımızın konumu farklı cumhurbaşkanımızın konumu farklı. Tarzları farklı. Farklılıkları en iyi barındıran siyasi hareketiz. Abdullah Gül Meclis tarafından seçildi. Başkanlığa geçişine iyi de o nasıl dolduruldu evet başkanlık sistemi modelleri var kendisine has özelliklerinden dolayı belli çevreler yaşanan süreci devam ettirme gayreti içindeler. Gökçek 'emir demiri keser, ben partime bir gram zarar gelirse ben bu işte olamam' dedi. O anlık yaşanan duygusal atmosferi her iksi de kapattı. Bu boyutta olmasının hoş olduğunu söyleyemem. Kimse de hoş olduğunu söyleyemez. Herkesin 13 yıldır söyleyeceği şeyler olabilir. Birikmiş şeyler olabilir. Bakanlar Kurulu’nda… Çok platformda dilediğiniz görüşleri söyleyebilirsiniz. Hoş olmadı kameralar önünde. Sayın Cumhurbaşkanımıza her şeyi söylemişizdir. Kabul görmemiştir kabul görmüştür. Anlık duygular içinde o noktada durdu ve bağlandı bu içerikten yoksun. Bunu husumete kangrenleşmeye götürmezler.Çevrmiz bu ve benzer tartışmalara alışık değil. AK Partililer yönünü değiştirdi diye bir şey yok. Yanlışa gitmeme konusunda seçmen bu yolun doğru olduğu konusunda ikazlarını hepimiz hissederiz. Muhalefet proje üretemiyor. Türkiye’nin geleceğiyle ilgili bir şey söyleyemiyor. Türkiye’yle sistematik olarak çözüm üretiliyor diye bir şey yok. Gazete küpürlerine bakıyorlar.İki parti büyüğüne de herkesi üzen o kısa tartışmadan kısa sürede döndükleri için teşekkür ediyorum."

YORUMLAR 5
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlara cevap vereceklerine yaşa takılanlara bi çare
    Cevapla
  • engelli 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne yaptınız faruk çelik kamudaki boş olan 25 bin kusur olan kadroları gider ayak yine yaptınız engekliye engel oldunuz
    Cevapla
  • edeb.....yahu..... 8 yıl önce Şikayet Et
    Partinin yaptığı en büyük yanlış ......seni bakan yapmaktı?????? Sussss......
    Cevapla
  • .... 8 yıl önce Şikayet Et
    partideki arızalardan biriside sizsiniz sayın çelik keşke gitseniz...
    Cevapla
  • bu dürüstçe değil! 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yanlış ise 13 yıl beklenmez sayın bakan! bir şey ya yanlıştır ya da doğrudur,ortası yoktur...bir yanlışı gördüğü an bunu kendisine dokunacağı endişesiyle bekleten çok büyük bir günahın içindedir.Gökçek suçlandığı şeylerle ilgili önce Allah'a sonra millete hesap vermek durumundadır.aklanırsa sorun yok zaten! ama Arınç bunları söylemek için bu güne kadar beklediyse hiç affedilecek şey değil bu!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı