Destici: Koalisyona hazırız!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, genel seçimlere MHP ve Saadet Partisi ile ortak koalisyon olarak katılmaya hazır olduklarını söyledi.

Destici: Koalisyona hazırız!
Destici: Koalisyona hazırız!
GİRİŞ 28.03.2015 18:26 GÜNCELLEME 29.03.2015 06:25
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Destici, yaptığı özel açıklamada MHP ve SP koalisyonuna hazır olduklarını söyledi.

Kosova ile Türkiye Cumhuriyeti Parlamentolar Arası Dostluk Gurubu Başkanı mehrum Muhsin Yazıcıoğlu, Kosova’da değişik törenlerle anılıyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) ile Kosova’nın Mamuşa Belediyesi ve Avrupa Türk Birliği tarafından bu yıl Kosova’da 6’ncisi düzenlenen ‘6. Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Sempozyumu’na Kosova yanı sıra Türkiye’den de çok sayıda üst düzey davetli katıldı. Sempozyuma Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu yanı sıra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.
Sempozyum sonrası DHA’ya konuşan Destici, 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlere MHP ve Saadet Partisi (SP) ile ortak koalisyon olarak katılmaya hazır olduklarını söyledi. 
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 69
  • zülfikar şen 9 yıl önce Şikayet Et
    BBP nin talihsizliği böyle vizyonu olmayan birinin başında olması.
    Cevapla
  • Gürani 9 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu olursa, milliyetçi camianın bir güç olmasından ümidi kesmiş birisi olarak bende diğer yüzbinlerce insan gibi bu koalisyona oy veririm. Akp gökten gelmedi. Onu oluşturan diğer partilerden ümidi kesmişlerin tabanı.
    Cevapla
  • SOKRATES 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli ittifak yapmayacağız demişti.Destici de zorla kendini bi yere monte etmek istiyor.
    Cevapla
  • recep sungur 9 yıl önce Şikayet Et
    ne koalisyonu kardes %0.1 + %1 +% 12 ne eder allah askina hala ayni hata hala ayni terane insanlar yanlis politikalarinda bu kadar mi kör ve bagnaz olurlar vizyonumu nasil genisletirim degilde % 1 i nasil meclise sokarim derdinde bu yüzdende sittin senedir ayni orandalar halka bir proje ve buna benzer somut birseyler sunamadiktan sonra ideolojiyle bir yere kadar
    Cevapla
  • lemi devletlü 9 yıl önce Şikayet Et
    bu partiler, ısrarla üzerinde durdukları yanlıştan ayrıldıkları takdirde birbirlerinin aynısı olduklarını göreceklerdir. yani partileri ayrı kılan, yanlışlarıdır. yanlıştan arınan kişiler nasılda yekvücut kuvvetli bir ve beraber olduklarını göreceklerdir. bunu idrak edip ona göre hareket etmek mesele...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız