Erdoğan'dan başkanlık sistemi açıklaması

Erdoğan, başkanlık sisteminin AK Parti'nin seçim bildirgesinde yer alacağını, Davutoğlu'nun da bununla ilgili bir yazı yazdığını söyledi.

GİRİŞ 30.03.2015 11:17 GÜNCELLEME 31.03.2015 08:07
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Slovenya ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

BELEDİYE BAŞKANIYKEN DE İSTİYORDUM

Başkanlık sistemiyle ilgili bir soruya cevap veren Erdoğan, "Başkanlık sistemiyle ilgili isteğim Başbakanlık'tan beri değil, Belediye Başkanı olduğum dönemden itibaren istiyordum"diyerek başkanlık sisteminin AK Parti'nin seçim bildirgesinde yer alacağını söyledi:

DAVUTOĞLU YAZDI BEN DE OKUDUM

"Kendi sistemimizi kurma iradesine de kabiliyetine de sahip bir ülkeyiz. Buradan şunu söylemek istiyorum, başkanlık sistemi AK Parti'nin seçim bildirgesinde yer alacak.Davutoğlu'nun başkanlık sistemiyle ilgili kaleme aldığı yazıyı ben de okudum. Bu çerçevede iktidar partisi seçim çalışmalarında yer alacaktır."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 51
  • faniyim 9 yıl önce Şikayet Et
    dün dündür bugün bugündür bu gün ise öğleden önce öğleden sonravardır. dahası biraz önce biraz sonra bunları göreceğiz.bunlar yalan mı valla diyanete soralım ben işin içinden çıkamadım.
    Cevapla
  • chp seçmeni 9 yıl önce Şikayet Et
    alzheimer çağımızın vebası denebilecek tedavisi olmayan bir hastalıktır. en büyük belirtisi yakın zamandan uzak zamana doğru oluşan unutkanlıklardır. örneğin hasta 10 yıl önceki bir olayı tüm detaylarıyla hatırlarken 5-6 saat önceki olayları bile hatırlamayabilir.
    Cevapla
  • Dürüst_adam 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım,siz siyasetçi değilsiniz.Bu milletin en büyüğü,liderisiniz.Siz yalan söylerseniz biz kime güvenelim?...Lütfen biz müslümanları ve Türk milletini onursuz bırakmayın!
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir öyle bir böyle yediniz bizi. Kime güveneceğiz biz.
    Cevapla
  • enes 9 yıl önce Şikayet Et
    neyse ne sonuçta bu ülkenin Milletinin Başkanı yani Cumhurbaşkanı adam bu ülke için çok iyi şeyler söylüyor, bu başkanlık sistemi bir parti meselesi değil devletimizin ve milletimizin geleceğinin daha parlak olması için gösterilen çabanın neticesi olacaktır
    Cevapla
  • Hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    Dün dündür. 2 saat önce 2 saat sonra. Doktor nerdesin. Acilllll
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı