Ak Parti'de vekillere de rotasyon

Üst komisyon, bakanların yanı sıra büyükşehirlerden milletvekili olan bazı isimlerin başka illere kaydırılmasını da planlıyor.

Ak Parti'de vekillere de rotasyon
Ak Parti'de vekillere de rotasyon
GİRİŞ 31.03.2015 07:56 GÜNCELLEME 31.03.2015 08:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti, 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunacağı milletvekili aday listeleri için çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki üst komisyon, bakanların yanı sıra büyükşehirlerden milletvekili olan bazı isimlerin başka illere kaydırılmasını da planlıyor. Seçim çalışmaları nedeniyle Davutoğlu’nun bu hafta Bakanlar Kurulu’nu toplamayacağı öğrenildi.

Üst komisyonda bazı illerin dosyaları tamamlanarak kapatıldı. Büyükşehirler için çalışmalar sürerken, bazı bakanların rotasyona tabi tutulacağı konuşuluyor.

İstanbul milletvekili olan AB Bakanı Volkan Bozkır’ın Antalya ya da Çanakkale’ye, Karaman vekili eski Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ın Mersin, İzmir veya Antalya’ya, Afyon milletvekili olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun İzmir’e kaydırılacağı ifade ediliyor.

Davutoğlu başkanlığındaki üst komisyon, sadece bakanları değil bazı illerdeki milletvekillerini de rotasyona tabi tutmayı planlıyor.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • arif 9 yıl önce Şikayet Et
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in AK Parti’den milletvekili aday adaylığının reddedildiği iddia edildi.
    Cevapla
  • abuzer 9 yıl önce Şikayet Et
    m.vekilleri illa üç dönem mi vekillik yapmalı?ayrıca vekil oğlu vekil ya da bld.başk.larının olğulları kızları vekil olmaz sa ülke mi batar?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi