Akdoğan'dan İstanbul Emniyet'ine ziyaret

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Akdoğan'dan İstanbul Emniyet'ine ziyaret
Akdoğan'dan İstanbul Emniyet'ine ziyaret
GİRİŞ 02.04.2015 12:54 GÜNCELLEME 02.04.2015 14:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesiniziyaret ederek Emniyet Müdürü Selami Altınok ile görüştü.

Akdoğan, yaklaşık 40 dakika süren görüşmenin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan terör saldırısı sebebiyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Saldırısı nedeniyle derinden sarsıldıklarını ifade eden Akdoğan, ''Yaralı polis memuru kardeşlerimizin durumlarını da öğrendik. Hamdolsun durumlarının iyi olması bizi sevindirdi. Öncelikle bu terör saldırısını lanetliyoruz ve şiddetle kınıyoruz'' dedi.

Son dönemde bazı kesimlerin bu tür meseleleri lanetlemekte zorlandıklarını görmekten üzüntü duyduğunu dile getiren Akdoğan, ''Terör kimden gelirse ve kime karşı olursa olsun, amacı, kaynağı, hedefi ne olursa olsun terör birdir. Terörün her türlüsüne karşı çıkmak gerekir. Terörle mücadelede dayanışma önemlidir. Hem yurt içinde önemlidir, hem yurt dışında önemlidir. Terör saldırıları meydana geldiğinde Türkiye içinde bir birlik bütünlük görüntüsü vermek, Türkiye toplumu olarak tek ses ve tek yürek olmak çok büyük önem taşır" dedi.

YORUMLAR 3
  • SEMIH 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam degil mi sn Erdogana yanlis bilgiler verip ulkeyi ucuruma surukleyen bide show yapiyor sen kimsin ya kim secti seni soylermisin?
    Cevapla
  • Hadi Yolunuza 9 yıl önce Şikayet Et
    Samimi iseniz Hani ülke için her an tehlikeli örgütlere yapılan operasyonlar yok.Doğrudur düğmeye başmış olabilirler siz ne zaman basacaksınız düğmeye yeter artık bahane ürettiğiniz bakın yarın pkk militanları eylem yapsa aynı bahane ama şimdi ne yapıyorsunuz seçim için izliyorsunuz. Akan kanda sizlerde sorumlusunuz. Yeter artık adliyenin içine girinceye kadar bu şahıslar teknik takip de değil demek ki. Boş Boş geziyorlar Ülke içinde. 15 senedir tüm kurumlara hakim değilseniz bırakın bu işleri. Düğmeymiş boş konuşuyorsunuz. Sınırları boş verin Resmi Sınır Kapılarına bir bakın zahmet olacak. Yol geçen hanı. Birlik beraberliği size karşı verecez böyle giderse.
    Cevapla
  • ATA 9 yıl önce Şikayet Et
    teröristlerle masada oturup poz veren sen değilmisin?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu