AK Parti'den bir ilk! Hedefte muhalefet var

AK Parti, 7 Haziran seçim çalışmalarında “Caps’li propaganda”da yapacak. Caps’li propagandanın hedefi ise muhalefet partileri olacak.

AK Parti'den bir ilk! Hedefte muhalefet var
AK Parti'den bir ilk! Hedefte muhalefet var
GİRİŞ 06.04.2015 11:00 GÜNCELLEME 06.04.2015 11:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

AK Parti’de “milletvekili aday listesi” bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılacak değerlendirmelerle büyük ölçüde şekillenecek. Yarın (salı) Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verilecek listelerle birlikte, gözler “seçim propagandası”na odaklanacak.

Parti yönetimi, önceki seçimlerden farklı olarak, bu kez gençlerin sosyal medyada fenomeni haline gelen “caps”li tanıtımları da devreye sokmayı planlıyor. Seçim Beyannamesi’nin ise bu hafta sonuna kadar son şeklini alması bekleniyor. 

7 haziran'da hedef gençler 

Liste ve beyanname üzerindeki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte AK Parti’de gözler propaganda sürecine odaklanacak. Reklam filmleri, bilboard ilanları, sloganlar ve yeni şarkılarla kapsamlı bir çalışma yürütüldü. Kürtçe ve Lazca şarkıların da bulunduğu tanıtım çalışmasında bu kez, gençlerin sosyal medyada fenomeni haline gelen “caps”ler kullanılacak. AK Parti icraatlarının “caps” adı verilen görüntülerle seçmenle buluşturulması öngörülüyor. 

MEDYA ATAĞI 

Twitter, Facebook, Instagram, Youtube gibi yoğun kullanılan sosyal medya ortamları ve diğer internet ortamlarından seçim döneminde aktif olarak yararlanılacak. Bu amaçla, özel eğitimli bir kadronun hizmet vereceği bildirildi.

Liste yarın YSK’da olacak

Hafta sonu kurmaylarıyla listeler üzerinde değerlendirmeler yapan Başbakan Davutoğlu, bugün ve yarın son rötuşlarla adayları belirlemiş olacak. Liste, yarın (salı) öğleden sonra YSK’ya verilecek. Adayların tanıtımı ise 14 Nisan’da yapılacak.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 15
  • ali rıza bey 8 yıl önce Şikayet Et
    nerde o güldürecek zeka bunlarda.. bunların espriden anladığı küfür etmek..gezi parkında orantısız zekaya yenik düştüler şimdi çırpındıkça batıyorlar....
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Orantısız zekâymış, ulan gezi zekâlılar; Faiz baronlarının, yabancı istihbaratçılarının piyonu olduğunun farkında olmayanın her tarafı zekâ olsa ne yazar?
    Cevapla
  • seyyar kapakçı 8 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyeni takın,adam gibi yorumunu yap!Kimseyi zekasıyla ölçmeye çalışma;hele ki sen!...
    Cevapla
  • evet 8 yıl önce Şikayet Et
    dış kaynaklı orantısız fitne aman dilim sürçtü zeka
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    İyide twitter , facebook , youtube herşeyi yasaklamayı düşleyen bir parti bu caps'lerini nasıl paylaşacak çok merak ediyorum?
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğrucu geçiniyorsun ama hiçbir şeyi doğru anlamıyorsun. Şu anda twitter ve youtube yasaklandıysa, Devletin uygunsuz içeriği kaldırma talebine cevap verilmediğinden. Bırakın artık şu dışardan emir alarak Devletimize karşı milleti kışkırtmaya çalışan hainlerin propagandalarına alet olmayı
    Cevapla
  • farklı olmalı 8 yıl önce Şikayet Et
    SEÇMENİ sıkmamalı şarkılar çok iyi seçilmelidir dombra gibi farklı vede değişik olmalı..
    Cevapla
  • burak 8 yıl önce Şikayet Et
    haydi erol baba ellerinde öperım....
    Cevapla
  • ahmet hamdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Kemal efendi yandı desenize :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!