Hakan Şükür'ün adaylık başvurusunun şifresi

Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ün YSK’ya yaptığı başvurunun şifreleri de ortaya çıkmaya başladı.

Hakan Şükür'ün adaylık başvurusunun şifresi
Hakan Şükür'ün adaylık başvurusunun şifresi
GİRİŞ 07.04.2015 11:37 GÜNCELLEME 07.04.2015 13:02
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Ömer Süt’ün haberi

Partiler aday listelerini YSK’ya teslim etmeye hazırlanırken bazı ünlü isimler de bağımsız aday olabilmek için Yüksek Seçim Kurulu’na başvurdu. Onlardan biri olan Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ün siyasete devam edip etmeyeceği belirsizliğini korurken, Şükür sürpriz bir hamlede bulunarak 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere İstanbul 3. Bölgeden bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

HAKAN ŞÜKÜR KARAR DEĞİŞTİRDİ

17-25 Aralık’a hükümete yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonundan önce 16 Aralık 2013'te AK Parti’den istifa eden Hakan Şükür, istifasının ardından 1 yıl geçtikten sonra siyasete devam edip etmeme konusunda kararsız kaldığı, milletvekilliği yerine paralel yapıya yakın STK’larda yer almayı tercih edeceği konuşuluyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yeniden aday olma sinyali veren Şükür, "Siyasete devam etme düşüncesi yönünde bir görüşüm var. Bu bağımsız olur, bir parti de olur. Teklif var demek istemiyorum. Bir kaç güne kesin kararımı vereceğim." açıklamasında bulunmuştu.

Peki,  Hakan Şükür seçilmesi zor olan bir bölgede neden bağımsız adaylık başvurusunda bulundu?

SAADET VE BBP'NİN HAKAN ŞÜKÜR PLANI

Daha önce yaptıkları açıklamalarda Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi genel seçimlerde ittifak yapacaklarını dile getirirken bu iki partinin Hakan Şükür üzerine plan yaptıkları iddia edildi. 

İTTİFAKIN VİTRİN ADAYI: HAKAN ŞÜKÜR

Hakan Şükür'ün dün yaptığı bağımsız adaylık başvurusunu bugün son dakikada geri çekerek ittifakın adayı olarak gösterileceği iddia edildi. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi, adaylarına son şeklini verdikten sonra Hakan Şükür’ü İstanbul 3. Bölgeden aday göstermesi bekleniyor.

Öte yandan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Ankara’dan; Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise İstanbul’dan seçmenin karşısına çıkacağı belirtildi. İttifak ayrıca paralel yapının etkin isimlerden bazılarını aday göstermeye hazırlanıyor.

İDRİS NAİM ŞAHİN DE İTTİFAKIN İÇERİSİNDE

BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, bugün yaptığı açıklamada Milad Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin'in de Saadet Partisi ve BBP ittifakına dahil olacağını söyledi. 

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 122
  • reiss 9 yıl önce Şikayet Et
    8 haziran sabahı nı şu anda yaşıyorum seçim sonuçları AK PARTİ YÜZDE 51 chp yüzde22 mhp yüzde 12 hdp yüzde 9 buna göre milletvekili dagılımı AK PARTİ 380 chp115 mhp 55 hadi hayırlısı yeni anayasa başkanlık ve yeni türkiye bu sonuçlara en çok israil ingiltere fransa amerika anmanya ve onların TÜRKİYE şubesi chp mhp hdp ve ek malllar üzülecektir sevinen ise türkiye türk devletleri ve dünya müslümanları
    Cevapla
  • HÜRGENERAL 9 yıl önce Şikayet Et
    CEMEATÇİ ARKADAŞLARA BU KADAR YÜKLENMEYİ NE OLUR... ONLAR HARAM LOKMA YEMEDİLER !!! ÇÜNKÜ ; HİZMET ADINA YEDİKLERİ HER HARAM LOKMA BOĞAZDAN GEÇERKEN HELÂLE DÖNÜŞÜVERİYOR...! BAK SEN ŞU HİKMETE...! ALLAH'ım CC SEN BİZİ KAFİRLERLE VE MÜNAFIKLARLA İTTİFAK YAPANLARDAN EYLEME... AMİN... AMİN... AMİİİNNN...
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    torinodan aday ol belki kazanirsin.
    Cevapla
  • bu adam 9 yıl önce Şikayet Et
    saadetide paralelle iç içe göstermeye çalışanları kınıyorum.
    Cevapla
  • recep 9 yıl önce Şikayet Et
    karadenizli uşağum sen uyan istersen
    Cevapla
  • karadenizli 9 yıl önce Şikayet Et
    sen uyu uşağum...senin gamalak Fatih Erbakanı BİLE GAFULA ATMADI MI? Destici de rahmetli Yazıcıoğlunun kemiklerini sızlatmadı mı? ne uğruna ? küresel hipnoz hareketi=paralel yapı adına değil mi? Şimdi bu ikisi kalkmış seçim ittifakı yapmış...yemezler....Bunlara oy veren bunlar gibi olur vesselam...
    Cevapla
  • deli hüsnü 9 yıl önce Şikayet Et
    bizim için ne üçüncü köprü,ne yeni havalimanı,ne kanal istanbul,ne marmaray,ne otoyollar,hastaneler,sosyal hizmetler ne de hızla büyüyen bir ülkeye sahip olmamız...hiçbiri umurumuzda değil.biz ak partiye bunun için oy vermedik hakan,biz senin şahsın için oy verdik.sen gerçekten dünyanın değer verdiği çok önemli bir şahsiyetsin,bulunmaz bir hint kumaşısın.sen nadide bir çiçeksin,pensilvanya ve torino ile ülkemiz arasında bir dostluk köprüsüsün.ne olur biz garipleri öksüz bırakma.sen bağımsız da olsan tüm türkiye oyunu sana verir,dört gözle aday olmanı bekliyorduk zaten..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar