AK Parti'li Ekrem Çelebi'den duygusal veda...

AK Parti'nin aday listeleri açıklandıktan sonra aday gösterilmeyen isimler tek tek veda ediyor.

AK Parti'li Ekrem Çelebi'den duygusal veda...
AK Parti'li Ekrem Çelebi'den duygusal veda...
GİRİŞ 09.04.2015 12:44 GÜNCELLEME 09.04.2015 12:44
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin milletvekili aday listesinde yer almayan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, düzenlediği basın toplantısıyla Meclis'e duygusal veda etti.

Çelebi, konuştuğu kürsünün arkasına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı, "Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım ve Başbakanım" yazılı döviz astı, kürsünün ön tarafına da Ağrı ve ilçelerine yapılan yatırımları anlatan dövizler koydu.

Çelebi, "2011'de bağımsız aday olarak girseydim 2 bin oy alırdım ama AK Parti Hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan sayesinde biz Ağrı'da 98 bin oy aldık. 25. dönemde yokum ama ben bu davanın neferiyim, tuğlasıyım. Hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem Sayın Başbakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Biz vekil olsak da olmasak da bu davanın tuğlasıyız. Hayatım boyunca da ben AK Parti'liyim ve AK Parti'li olarak da kalırım. Bundan sonra da elimizden ne gelirse ülkem için çalışacağım. Bundan sonra iktidar ya da muhalefet, kim gelirse gelsin çok başarılı olacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Soruları da yanıtlayan Çelebi, "Doğunun AK Parti'den başka bir şansı yok, bunu hepimizin bilmesi lazım. AK Parti'den başka bir tercih yaparsa da bu bölge gelişmez. Benim ilçem Patnos'a 180 milyon liranın üzerinde para gitti, arada giden paralar hariç olmak üzere. 2011'de Ağrı merkez dahil olmak üzere hiçbir köy yolunda sıcak asfalt yoktu ama Ağrı merkezde 100 kilometrenin üzerinde, Patnos'ta 75 kilometre var. Batı bölgelerinde bunlar yok" dedi.

"Bunları bu ülkeyle getiren Recep Tayyip Erdoğan'dır"

"Benim ilime ve ülkeme, AK Parti hükümetleri çok büyük hizmetler götürdü. Bu benim vefa borcumdur. Özellikle Cumhurbaşkanımıza hayatım boyunca minnettarım" diyen Çelebi, Hükümetin iline çok büyük yatırımlar yaptığını söyledi.

Duygulanarak ve gözleri dolarak konuşmasına devam eden Çelebi, "22.5 yıl devlete hizmet ettim. Meclis insanları yetiştiriyor. Cumhuriyetin donanımlı insanlarının olduğu yerdir ve gerçekten insanlara bir şey öğretiyor. 2011'de bürokrat olarak gelmiştim, 2015'te Türkiye Cumhuriyeti'nin bir milletvekili olarak ayrılıyorum, bu bana göre büyük bir onurdur" dedi.

YORUMLAR 21
  • bahoz 8 yıl önce Şikayet Et
    ıyıkı vermedıler cok sevındık hdp agrıda 4 0 kazanacak bu adam olsaydı akp oy patlaması yapardı
    Cevapla
  • ümit 8 yıl önce Şikayet Et
    ben sahsen hdplıyım ama bu adama akp vekıllık vermesını ısterdım
    Cevapla
  • Ebabil 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun . Dava adami vatan perver böyle olur.Allahim sayilarinizi artirsin.
    Cevapla
  • Semih 8 yıl önce Şikayet Et
    Haketmedi bunlari Oysaki bizler agri milleti olarak Ekrem çelebiyi bakan olarak görmek isterdim agriyi agri yapan Ekrem Çelebidir. Yuregimizi yaktiniz Allahta yureginizi yaksin
    Cevapla
  • nazım 9 yıl önce Şikayet Et
    agrı da akpye oy yok 96 mılletvekılı adayı muracaat etmıs oldugu halde 96 kısıden tek bır kısı dahı lısteye alınmadı dısardan ıthal adaylar getırdıler vallahı listedekı 4 kısının dahı akpye basvurusu yoktu. ustelik temayuller yapıldı ekrem çelebı dahı stklarda bırıncı cıktı. bu partıkı ekrem çelbı gıbı bırını tekmeledı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...