'Şerefsiz' diyen o aday için MHP harekete geçti

MHP, AK Parti milletvekili aday adayı Elif Keçeci hakkında suç duyurusunda bulundu.

'Şerefsiz' diyen o aday için MHP harekete geçti
'Şerefsiz' diyen o aday için MHP harekete geçti
GİRİŞ 09.04.2015 17:08 GÜNCELLEME 09.04.2015 17:08
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

MHP Düzce Merkez İlçe Başkanlığı, aday gösterilmemesi üzerine sosyal medyada 'Düzce'nin şerefsiz halkı' diye hakaret içeren sözler yazan AK Parti milletvekili aday adayı Elif Keçeci hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı 35 yaşındaki Elif Keçeci, aday gösterilmemesi üzerine sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına "Ben yokum listede kına yakın" diye yazarken, yorum bölümüne de "Benim için önemli olan T. amcamın yanında olmak ama, tabi Düzce'nin şerefsiz halkı asparagas haber yapmazsa. Çünkü Düzce her bok beklenir, bu adi şerefsizlerden" diye yazdı. Keçeci'nin bu yazıları özellikle Düzce'de büyük tepkilere neden oldu.

MHP Düzce Merkez İlçe Başkanlığı da bugün Elif Keçeci hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. MHP'li yöneticiler hazırladıkları dilekçeyi savcıya verdi.

'BU İFADELERİ KINIYORUZ'

MHP Merkez İlçe Başkanı Aydın Dursun, Keçeci'yi kınadıklarını belirterek şunları söyledi:

"AKP'den aday adayı olan bir hanımefendi, Düzce halkını aşağılayan bir takım ifadeler kullandı. Bu ifadelerden sonra tüm ilimizde şiddetli bir infial söz konusu. Bu ifadeleri kınıyoruz. Düzce halkı ile ilgili sarf ettiği sözler, mensubu olduğu partinin hangi mantıkla hizmet ettiğini gösterdi. Biz de yapılan bu hakaret için kanunlar önünde hakkımızı aramaya geldik. Kendisini şiddetle kınıyoruz."

YORUMLAR 23
  • ygt 8 yıl önce Şikayet Et
    siyaset biraz da onur işidir, haysiyet işidir, şeref işidir. Kendinde bu vasıflar olmayan kişi siyaset yapamaz. Herhalde bu kişi aynanın karşısında konuşuyordu. Dini, dili, dünya görüşü ne olursa olsun hiç kimse bunu kabullenmemeli kabullenemez. Bu kişiye siyasi kadrosunda yer vermeyenleri tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • mustafaliiii 8 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı tokatı rumuzlu kardeşim bu bayanın ve yaptıklarının neresinde islam varda kafandaki kini MHP ye böyle kusuyorsun islamda adalet vardır adalet şimdi varmı,islamda tebanın hakkı mahfuzdur ve mühimdir seçilmedi diye insanlara hakaret etme varmı
    Cevapla
  • Sofuoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP yöneticilerinin derdi bu kendini bilmez ve acemi bayanın söyledikleri değil,onların derdi bu bayan üzerinden AKP'yi karalamak ve Milletin gözünden düşürerek oy devşirmek.
    Cevapla
  • :)) 8 yıl önce Şikayet Et
    AK partili değilim ( hiçbir parti taraftarı değilim) ama MHP de ufacık birşey bulduya hemen sazan gibi atlıyor. önce siz kendinizi düzeltin. üçlü koalisyon zamanında gördük sizin ne yaptığınızı , kimin yanında olduğunuzu. 5 parmağın bir mi bir kişinin söylediğini herkese mal ediyorsun. buna sadece gülünür :))))
    Cevapla
  • Haysin 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP bu ülkede bir kamburdur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?