Petek: Adaylığımı televizyondan öğrendim

Ak Parti'nin Burdur'daki milletvekili adaylarının tanıtımı dolayısıyla İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenlendi.

GİRİŞ 09.04.2015 18:35 GÜNCELLEME 09.04.2015 18:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Burdur 1'inci sıra milletvekili adayı olan Reşat Petek, adaylığını televizyondaki haberlerden öğrendiğini söyledi. 

İl başkanı Ömer Bütüner, 1'inci sıra adayı Reşat Petek, 2'inci sıra adayı İbrahim Ekici ve 3'üncü sıra adayı Kamil Özcan'ın katıldığı toplantıya partililer de yoğun ilgi gösterdi.

'2 VEKİL, 1 BAKAN ÇIKARTACAĞIZ'

İl Başkanı Ömer Bütüner, Burdur'da tüm milletvekilliklerini kazanacaklarını belirtirken, "Bu doğrultuda gece- gündüz demeden çalışarak hedefimize ulaşacağız. İstanbul'dan aday adayı olmuş birçok tabiri caizse ağır top, Anadolu'nun çeşitli illerinden aday gösterildi. Bütün bakanlar İstanbul'dan milletvekili oluyordu. Bunun önüne geçmek için böyle bir şey yapıldı. Burdur açısından da Reşat Petek ağabeyimiz Burdur'a geldi. Burdur'a milletvekili olarak gönderilen Reşat Petek'i bakan olarak görmek istiyoruz. Biz Burdur'dan 2 vekil, 1 bakan çıkartacağız" dedi.

'MAKAM, MEVKİ KAYGISI İÇİNDE DEĞİLİM'

1'inci sıra milletvekili adayı emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek de, İstanbul 3'üncü bölgeden milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu anlatırken, şöyle dedi:"Kendi ilimizden aday adayı değildim. Olabilirdim. Fakat işimiz gereği 1999'da İstanbul'a gidip, yerleştiğimiz için sık veyahut en azından yaz tatillerinde olsun köyümüze gelip kalma imkanı olmuyor. Önceki gün haberleri izlerken, ekranlarda ismimiz Burdur adayı olarak çıktıktan sonra kesin olarak öğrenmiş oldum. Tabi çok sevindim. Milletvekili olmak benim için bir sevda değil. Makam, mevki kaygısı içinde değilim."

İbrahim Ekici ve Kamil Özcan da seçim döneminde gönül birliği içerisinde çalışacaklarını ve Burdur'a 3 milletvekili kazandıracaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları partilileri selamladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • ukbe 9 yıl önce Şikayet Et
    Resat petek hakikaten mutevazi kaliteli ve cok iyi bir hukuk adamdr..allah yolunu acik eylesin adamin dibidir. .
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    atma reşattt
    Cevapla
  • Murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Cok kaliteli bir insan iyi bir secim
    Cevapla
  • havuzun 9 yıl önce Şikayet Et
    Kadrolu katilimcilari...
    Cevapla
  • yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    2.ci tercih İbrahim ekici yanlış bir tercih
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor