Bahçeli'den listeye giremeyenlere mesaj

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter hesabından milletvekili adaylıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den listeye giremeyenlere mesaj
Bahçeli'den listeye giremeyenlere mesaj
GİRİŞ 09.04.2015 22:11 GÜNCELLEME 09.04.2015 23:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

MHP lideri Bahçeli, aday listesine giremeyip tepki gösterenlere 'Milli kurtuluşa sayılı günlerin kaldığı bugünlerde şahsi hesap yapmak gaflettir' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından 7 Haziran Genel Seçimleri’nde partisinden milletvekili adayı gösterilen ve aday listesine alınmayan partililer hakkında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, 1700'den fazla aday arasından adalet ve hassasiyetle seçim yaptıklarının altını çizdi. Genç ve kadın adaylara önem verildiğini belirten Bahçeli, "Hiç kimse listeye giremedim diye üzülmemeli, girdim diye de abartılı ve afaki sevinç gösterilerine tevessül etmemelidir. Nefisler aşılmadan, egolar yenilmeden, benlik eritilmeden nimet bildiğimiz, bir ömür adadığımız vatana ve millete hizmet edilemeyecektir. “Ben” diyen, “Ben”i öne çıkaran, dünyevi çıkarlara aldanan, benden sonrası tufan anlayışında olan yanlıştadır, yanlış yoldadır." dedi.

HESAP YAPMAK GAFLETTİR

Bahçeli, mesajlarını şöyle sürdürdü:
"Dava insanı olmak yüksek haslet ve haysiyet gerektirir Ufunetli vicdanlar, bayağı hırslar, bayat hevesler, dağınık arzular davayla bağdaşmaz. Daima görülen ve yaşanılanlardan üstün bir dünya tasarlamak, bunun için çırpınmak ancak bir ülküye sevdalanmış yüreklerin harcıdır. Nefsine tutsak düşüp dolduruşa gelenler ve altından kalkamayacağı laflar edenler yel değirmenine sefer düzenleyen biçareler gibidir. Ümitlerin harekete geçtiği, heyecanların ivme kazandığı, milli kurtuluşa sayılı günlerin kaldığı bugünlerde şahsi hesap yapmak gaflettir. Umutların tütün yaprakları gibi kurutulduğu şu zaman diliminde, mücadeleyi köstekleyen tüm engel ve bahaneler çiğnenmelidir. “Biz” kazanında kaynayamayan, “Biz” ummanına akamayan, “Biz” rüyasına dalamayan ya tefrikaya yem olacak ya huzur kaçıracaktır."

MHP lideri, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun herkese büyük bir sorumluluk yüklediğini söylerek, mesajında da Ziya Paşa'nın mısralarını da paylaştı:
“Milyonla çalan mesned-i izzetde serefraz, birkaç kuruş mürtekibin cay-ı kürektir!” Yani, milyonla çalanlar yüksek makamlarda başı dik dururken birkaç kuruş çalan hırsız ise kürek cezasına çarptırılır. O halde vakit taşın altına elimizi koyma, oyunu bozma, karanlık devire son verme vaktidir Bu itibarla diyorum ki, “Bizimle Yürü Türkiye…”

YORUMLAR 20
  • .!? 9 yıl önce Şikayet Et
    Peki İZZET ULVİ YÖNTER sana kaç oy getiriyor sayın BAHÇELİ, adamın ailesi, sülalesi, kardeşi hep ATEİST SOLCULARDIR. kendin gibi SOLCU KÖKENLİ olduğu içinmi İstanbul. 1.nci bölge. 2.ci sırayı verdin. artık MHP li olmaktan utanıyoruz. vermeyeceğiz sana oy
    Cevapla
  • inadına AKP 9 yıl önce Şikayet Et
    eklemeddini koymakla herşey ortada öyle gördümmm dava arkdaşlarına yazuk olduuuu
    Cevapla
  • ekrem 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar birikeri oyum mhp ye diyor neden mhp halkin hukumdari olmaya calisan sayin bahceli turkiyeyi nasil yonetir daha dun aday tanitiminda koltugunda kral gibi iturup yerel secimlerde adayi takdim sirasinda elini opturup geri geri giden adaykari gormedikmioylarimiz ben degil biz diyene oylarimiz turkiyeyi turkiye yapana oylarimiz elini vicdanina koyup aksam yatarken rahat uyuyana oyumuz marmarayi fatih sultan mehmetin fethettihi sehre kazandiran insanlara oylarimiz insana insan oldugu icin deger verenlere oylarimiz turkiyeyi refaha kavusturanlara
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    yaw 12 seçimdir millet sana tokat atıyor git diyor en büyük gaflet orda oturmandır chpnin vagonu bahceli paralelnin sözcüsü sayın bahceli az olsun benim olsun anlayışı varken daha çok chpeye vagon olursun sayın bahceli vesallam
    Cevapla
  • Murat Krblt 9 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle istifa etde davanin önü acilsin artiiiik!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak