MHP Öcalan'ı İmralı’dan çıkaracak

MHP'nin hazırladığ seçim beyannamesine göre iktidara gelirse İmralı'dan Öcalan'ı çıkaracak ve normal bir cezaevine sevk edecek.

MHP Öcalan'ı İmralı’dan çıkaracak
MHP Öcalan'ı İmralı’dan çıkaracak
GİRİŞ 12.04.2015 10:50 GÜNCELLEME 12.04.2015 10:49
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin seçim beyannamesine son şeklini verdi. MHP, “İhanet” süreci’’ olarak tanımladığı İmralı ile müzakerelere son verecek. Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı İmralı’dan çıkarıp, F tipi cezaevine nakledecek. MHP Öcalan’ın, ‘’İmralı’da ağırlanan özel mahkum statüsünden çıkarılarak, F tipi cezaevinde tam tecrit şartlarında tutulmasını, örgütü yönetmesinin de engellenmesini’’ istiyor.

İHANET SÜRECİ

Beyannamede ‘’Terörle müzakere değil, mücadele edilecek. Yürütülecek kararlı bir mücadele ile bölücü terör uluslararası uzantıları dahil olmak üzere en kısa zamanda kesin olarak bitirilecek’’ denildi.

Bahçeli’nin gelecek hafta kamuoyuna açıklayacağı beyannamede, 350 bin öğretmene “atama”, 4/C’lilere “kadro”, yaş haddine takılanlara ise “emeklilik” hakkı müjdesi veriliyor. Emekli esnaftan kesilen yüzde 15’lik Sosyal Güvenlik Primi de kaldırılacak.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 89
  • lier 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bey haklisin tererost basi özel mahkum değildir bir an önce f tipine gelsin .
    Cevapla
  • güvenlik 9 yıl önce Şikayet Et
    Kamuda çalışan taşeron güvenlikler e kadro yoksa oyda yokkk..
    Cevapla
  • uzman 9 yıl önce Şikayet Et
    Mhp nasıl oy veriyorlar anlamıyom ülke için hiç bir şey yapmiyan işi Gücü kürtler olan bir parti en azından hdp barış süreci için çalışıyor
    Cevapla
  • klm 9 yıl önce Şikayet Et
    hdp barış süreci.la bi git ya.
    Cevapla
  • Gerçekler 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Devlet Bey o süreçte hep ikili oynamıştır.Ben o zamanlar bunun peşine koşuyodum.İkinci parti olduk.Valla ondan sonra inanılmaz şeyler oldu.Rahşan bize katiller diyo aşşağıladıkça aşşağılıyo bizimkinde tık yok.Meğerse bizim devlet koalisyona çoktaaaan razı.bizi de kandırmak için bahanesi devletin menfaatleri için bunu yaptım.Meğer devlet menfaati dediği Apo'nun kurtarılma operasyonu imiş.Sonra idam kaldırılsın diye meclise talimat gelince bizim devlet göstermelik yani yine bizi kandırmak için hayır diyoruz dedi. Vallahi eğer idamın kaldırılmama riskini görseydi evet diyecekti. Vesselam.
    Cevapla
  • kazim 9 yıl önce Şikayet Et
    İmralı adası ne zaman apoya tahsis edilmişti. Bunu MHP yapmadimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar