AK Parti Batman 2. sıraya kim getirilecek?

AK Parti'nin milletvekili adaylarından Batman 2.sırada yer alan M.Emin Ekmen’in çekilme kararının ardından yerine gelecek isim merak konusu

AK Parti Batman 2. sıraya kim getirilecek?
AK Parti Batman 2. sıraya kim getirilecek?
GİRİŞ 13.04.2015 12:25 GÜNCELLEME 13.04.2015 15:56
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

İbrahim Günay'ın haberi

Uzun yıllar Ak Parti’de hizmet veren 23. dönem AK Parti Batman Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Av. M. Emin Ekmen, şok bir kararla Batman milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıklamıştı.

Seçimlerde 4 vekil çıkaran Batman'da, AK Parti 2. sıra adaylığı büyük önem taşıyor. M. Emin Ekmen'in çekilme kararı sonrası AK Parti'de o koltuğa onlarca talip çıktı. Başvuruları ince eleyip sık dokuyan AK Parti, bölge için büyük önem taşıyan Batman'da çözüm sürecine katkı sağlayacak, M. Emin Ekmen'in boşluğunu dolduracak, Batman halkı ve AK Parti teşkilatı tarafından kabul edilecek bir isimde karar kılması bekleniyor.

BATMAN 2. SIRA İÇİN BÜYÜK ÇEKİŞME

Batman'da Beşiri bölgesinden 2 adayın gösterilmesini beklemeyen AK Parti teşkilatı, Kurtalan çevresinden Ömer El'in adaylığına sıcak bakıyor.

Öte yandan AK Parti'nin birkaç gün içinde Batman'da Emin Ekmen’den boşalan 2. sıra ismi için YSK’ya bildirmesi bekleniyor.

MUSTAFA ŞENTOP'TAN AÇIKLAMA

 AK Parti genel başkan yardımcısı ve üst kurul üyesi Mustafa Şentop, geçtiğimiz günlerde Ömer El ile arasında geçen görüşmenin adaylık ile ilgisi olmadığını söyledi. Mustafa Şentop'un seyehat ederken uçakta rastladığı Ömer El ile çok kısa  bir görüşme yaptığını , Batman 2. sıra için aday belirleme sürecinin devam ettiğini henüz bir isimde karar kılmadıklarını açıklandı.

AK Parti'nini Batman listesi böyle:

1. ZİVER ÖZDEMİR

2. 

3. MURAT GÜNEŞTEKİN

4. ADİLE GÜRBÜZ

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 45
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Gösterenler birinci parti kim onu soruyotuz
    Cevapla
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    batmana yerleşeli 8 yıl oldu bir çok siyasetçi gördüm mütevazi Ömer beyi duymuştum ama Tanışma şansım olmadı duyduklarımı yazarsam inanın sayfalar yetmez adam gibi adam desem yeridir
    Cevapla
  • Feridun Bıyıklarıdik 9 yıl önce Şikayet Et
    Değerli Şentop hocamız bu süreçde çok hatalar yapmıştır. Elbetteki aziz milletimiz bu durumu affetmeyecek ve ak partiye tarihi yenilgiyi tattıracaktır. Böyle olunca da Ak Patide dağılma ve hesaplaşma süreci başlayacaktır.
    Cevapla
  • birdost 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu masalı 13 yıldır 10. ye tekrarlıyorsunuz. bıkmadınız mı ayna yalandan? bari değişik bir şeyler söyleyinde bu sefer inanan bir kaç aklıevvel çıkar...
    Cevapla
  • tarafsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle ahmet anal olmali ve ziver cekilmeli
    Cevapla
  • Siirtli 9 yıl önce Şikayet Et
    aslen Siirtliyim Batmanda büyüdüm Muzaffer Arslanı Şahsençok iyi tanımamakla beraber belediye başkanı olduğu zaman 1 defa batmanda bir ortamda denk gelip kısa bir muhabbet ettik bende bıraktığı izlenim ; çok ama çok mütevazi ve doğal bir insan, zerre kadar kibir yok.. Muzaffer Arslanın 2.sıra millet vekili adayı olmasını mantıklı görüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı